Team

Professionals met persoonlijke aandacht

Medewerkers OSR juridische opleidingen

Maak kennis met onze directeur, opleidingsmanagers, opleidingscoördinatoren, sales marketeer, administratief medewerker en moderatoren.

Opleidingsmanager

De kern van onze organisatie wordt gevormd door onze opleidingsmanager mr. Paul Tillemans.  Met een juridische achtergrond is hij in staat om nieuwe opleidingen te ontwikkelen, bestaande cursussen en trainingen inhoudelijk en/of conceptueel te verbeteren en leerbehoeften van organisaties te vertalen in maatwerk oplossingen. Hij is daarmee ook het eerste aanspreekpunt voor docenten als het gaat om inhoudelijk overleg en nieuwe plannen.

Opleidingscoördinatoren

De opleidingsmanager wordt ondersteund door opleidingscoördinatoren. Anoek Laarman, Danique Jongejan en Carmen Heukers richten zich op de organisatorische kant van al onze opleidingen. Zij hebben contact met docenten en trainers over de invulling van de cursus en het studiemateriaal, communiceren met cursisten over de details van de lesdagen en zorgen ervoor dat de cursusdag optimaal verloopt.

Marketing

Lieke van Spaendonck is onze sales marketeer. Zij is verantwoordelijk voor de website, ontwikkelt mailingen en nieuwsbrieven en coördineert alle marketingactiviteiten waarbij zij inhoudelijk wordt aangevuld door externe experts op het vlak van bijvoorbeeld websiteteksten, video, etc.

Regelmatig wordt marketing ondersteund door een stagiair die door Lieke begeleid wordt.

Administratie

Zonder een goede administratie kunnen cursisten niet worden ingeschreven voor de goede opleiding, krijgen zij geen toegang tot de bijbehorende electronische leeromgeving (Canvas) en worden certificaten niet verstuurd. Al deze processen en andere administratieve handelingen worden uitgevoerd door Ellen Blonk.

Directie

OSR juridische opleidingen wordt geleid door Petra Jungjohann, MBA. Naast de aansturing en facilitering van het team houdt zij zich bezig met de strategische koers van de organisatie en onderwijsontwikkelingen.

Moderatoren

Ons vaste kernteam wordt ondersteund door een flexibele schil van (rechten-)studenten die als moderator de docenten en cursisten ondersteunen bij alle digitale lesdagen. Zij zorgen ervoor dat alle cursisten aan het begin van de lesdag zijn ingelogd, lossen eventuele problemen die daarbij optreden op, en zorgen ervoor dat de docenten zich kunnen concentreren op het inhoudelijk didactische deel van de lesdag. Dat doen zij door de presentaties van docenten klaar te zetten, de polls tijdens de cursussen uit te zetten, de afsluitende toets klaar te maken en alles wat er bij een digitale lesdag komt kijken. Een aantal van hen springt in drukke periodes ook bij voor de organisatie van cursussen, waarbij zij in de rol van opleidingscoördinator springen.

Docenten

Je vindt ze niet bij ons team van medewerkers, maar heel belangrijk zijn natuurlijk alle bijna 250 docenten en de trainers die je regelmatig bij OSR aantreft. Zonder hen geen lesdagen, kennisdeling en verbetering van je vaardigheden. OSR heeft geen docenten in dienst omdat zij allen in de praktijk werkzaam zijn als rechter, advocaat, verzekeraar, schadebehandelaar, overheidsjurist of bedrijfsjurist. Juist die combinatie van hun werk als expert en de opleidingen die zij daarnaast bij OSR verzorgen, maakt dat de toepassing van het geleerde in de praktijk steeds optimaal geborgd wordt.