Paul Tillemans

Directeur - new business
Terug naar overzicht
Paul Tillemans

Biografie

Allereerst stel ik mijzelf graag even voor, mijn naam is Paul en ik ben directeur – new business bij OSR juridische opleidingen. In deze functie maak ik onderdeel uit van de directie en ben ik binnen OSR verantwoordelijk voor de ontwikkeling van alle nieuwe opleidingen en cursussen en voor het ontwikkelen en organiseren van al het maatwerkonderwijs voor onze klanten.  

In deze rol lever ik een belangrijke bijdrage aan de missie en visie van OSR. We streven ernaar dé opleider te zijn voor iedere jurist, ongeacht de fase van hun carrière. Door voortdurend nieuwe cursussen en programma’s voor het open aanbod te ontwikkelen en door maatwerkonderwijs aan te bieden, kunnen we blijven vernieuwen en – belangrijk – aan de behoeften van onze klanten blijven voldoen.  

Als ik mezelf zou omschrijven, zou ik zeggen dat ik nieuwsgierig, open, flexibel, verbindend en persoonlijk ben. Flexibiliteit is belangrijk in mijn werk, omdat ik vaak met veel verschillende projecten tegelijk bezig ben en snel moet kunnen schakelen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe kennis en ideeën, en ik verbind graag mensen met elkaar!  

In mijn vrije tijd luister ik graag en vaak naar muziek en ga ik graag naar concerten. Ook podcasts luister ik veel. Verder houd ik van sporten: hardlopen en fietsen met mijn gravelbike. 

Mijn favoriete stad is Antwerpen vanwege de culturele mogelijkheden, de in mijn ogen alternatieve sfeer, de gezelligheid, de grote variëteit aan restaurantjes en ook niet onbelangrijk, speciaal bier. Ik bezoek daarnaast ook graag andere steden, maar hou ook erg van het bos en van de zee. Het ervaren van waardevolle momenten met mijn gezin is voor mij het belangrijkste in mijn leven! Een van deze momenten was vorige zomer toen we zijn gaan eilandhoppen in Griekenland. Daar hebben we prachtige plekken ontdekt en herinneringen gecreëerd die voor altijd bij zullen blijven.