Incompany

Jullie specifieke leerbehoefte

De kennis en vaardigheden van het hele team, de hele afdeling of organisatie naar een hoger niveau tillen? Dat is waar een incompany opleiding of training bij ons om draait! En dat is niet het enige voordeel, de kennis en vaardigheden worden ook nog eens samen verworven. Daardoor wordt de inhoud gemakkelijker bespreekbaar met collega’s en verloopt de implementatie soepel.

Maatwerk

Graag kijkt Paul Tillemans, onze directeur new business samen met jou naar jullie specifieke leerbehoeften. Op die manier kunnen we samen een bestaande opleiding of training aanpassen, zodat deze voldoet aan de leerbehoefte. Uiteraard is het ook mogelijk om een opleiding helemaal op maat te ontwikkelen op basis van jullie specifieke leerbehoefte. Onze directeur new business geeft adequaat persoonlijk advies!

  • We kijken naar specifieke onderwerpen die extra aandacht nodig hebben binnen jouw afdeling of organisatie;
  • We zoeken uit ons uitgebreide docentenbestand een docent of trainer die het beste past bij jullie cultuur en leerbehoefte.;
  • Er wordt gebruik gemaakt van casuïstiek afgestemd op jullie organisatie of afdeling;
  • Opleidingen en trainingen kunnen zowel online als fysiek worden georganiseerd. Bij een fysieke bijeenkomst wordt de locatie afgestemd, dat kan zowel door ons worden geregeld, als bij jullie op locatie zijn;
  • Wij faciliteren de evaluatie van de opleiding, certificaten en eventuele PO-punten.

Ervaring

Ieder jaar verzorgen wij meer dan honderd incompany opleidingen en trainingen met een grote diversiteit aan onderwerpen. Van een Training ChatGPT voor rechtsbijstandsverzekeraars, adviesvaardigheden voor gemeenten en het bedrijfsleven, een Training effectief optreden ter zitting bij de bestuursrechter voor verschillende overheidsinstanties tot een Leergang middelzwaar letsel voor verzekeraars en uiteraard diverse andere (actualiteiten)cursussen voor een breed scala aan opdrachtgevers.

Gemiddeld scoren onze incompany opleidingen en trainingen een 8,5!

OSR juridische opleidingen

.

Overheidsorganisaties, advocatenkantoren, het bedrijfsleven, verzekeraars, beroepsverenigingen, de diversiteit van onze incompany-klanten is ontzettend groot.

Vrijstelling BTW

Interesse in een incompany of op maat gemaakte opleiding voor jouw organisatie? En wil je deze vrijgesteld van BTW afnemen? Dit kan via ons bedrijf OSR OpMaat BV*. Vraag een van onze opleidingsmanagers naar de mogelijkheden.

*OSR OpMaat BV is opgenomen in het CRKBO register.

Certificeringen

OSR juridische opleidingen en OSR OpMaat is door diverse accrediterende instanties gecertificeerd. Hierboven noemden we al de CRKBO certificering waardoor wij maatwerktrajecten vrijgesteld van BTW kunnen offreren indien gewenst. Ook is OSR juridische opleidingen aangesloten bij de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) en voldoen wij aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk.

Uiteraard is OSR ook geaccrediteerd door de NOvA, de RvR, het NIVRE en diverse andere belangrijke instanties. Kijk voor het volledige overzicht van keurmerken en accreditaties op onze pagina certificeringen.

Je bent vaardig in het recht en kunt rechtvaardig handelen

Samen met jou streven wij en onze docenten naar rechtvaardigheid in onze samenleving. Daarvoor bieden wij de meest actuele (juridische) kennis en vaardigheden.

Wat betekent dat (onder andere) voor onze incompany trajecten? Bij OSR maken we het mogelijk dat iedereen die in een juridische context werkt, altijd kan blijven groeien in zijn werk. Wij bieden jou daarnaast de zekerheid dat wij voor je klaarstaan, luisteren naar jouw opmerkingen en een oplossing zullen zoeken voor alle juridische opleidingsvragen binnen jouw organisatie.

Stel hier je incompany vraag:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie en offerte

Interesse in een programma afgestemd op de specifieke leerbehoeften van jouw medewerkers? Vraag dan via de button hieronder een offerte aan.

Offerte aanvragen

Offerte op maat of meer informatie?

Neem gerust contact op!

mr. Paul Tillemans

mr. Paul Tillemans

Directeur - new business

Incompany opleiden: maatwerk in opleiden voor jouw organisatie, afdeling of team!

Het in-company traject bij OSR is in een zevental zeer eenvoudige stappen opgedeeld. Hierdoor ontstaat duidelijkheid over het gehele proces.

Stappenplan

Stap 1: Tijdens de eerste stap komt er vanuit jouw bedrijf een opleidingswens binnen bij OSR. Deze opleidingswens kun je zowel telefonisch als per e-mail aan ons bekendmaken.

Stap 2: Tijdens de tweede stap neemt een van onze opleidingsmanagers contact met je op. Graag kijken onze opleidingsmanagers met jou naar jouw specifieke leerbehoefte. Op deze manier kunnen we samen een bestaande opleiding of training aanpassen, zodat deze helemaal voldoet aan de leerbehoefte. Uiteraard is het ook mogelijk om een opleiding helemaal op maat te ontwikkelen op basis van jullie specifieke leerbehoefte. Onze opleidingsmanagers geven persoonlijk advies!

Stap 3: Tijdens de derde stap selecteren wij, uiteraard in overleg, de meest geschikte docent of trainer voor de incompany opleiding. Wij stemmen de opleidingswens verder af en koppelen verschillende suggesties aan je terug.

Stap 4: Tijdens de vierde stap ontvang je van ons een geheel vrijblijvende offerte. Op deze offerte staat het programma, de uitvoering en een prijsvoorstel voor de incompany opleiding.

Stap 5: Ben je akkoord gegaan, dan maken wij het programma en de uitvoering definitief zodra we de getekende offerte ontvangen hebben. Dit doen wij samen met jou en de vastgestelde docent of trainer.

Stap 6: Tijdens de zesde stap wordt de opleiding, cursus of training uitgevoerd zoals is afgesproken!

Stap 7: Hopelijk zijn jij en de medewerkers die de cursus gevolgd hebben, tevreden. De zevende en laatste stap bestaat uit evaluatie. Op deze manier kunnen wij ons proces verbeteren. Zo kunnen wij jou in de toekomst nog beter van dienst zijn. Tussentijds en na afloop zijn er verschillende evaluatie momenten. Tijdens deze evaluatie kijken wij of de leerbehoefte wordt vervuld en de uitvoering naar wens gaat/is gegaan.

Voordelen incompany opleiding

Een incompany opleiding van OSR heeft een aantal voordelen boven het open cursusaanbod. Ten eerste ontstaat er synergie tussen collega’s. Dit komt doordat kennis samen wordt verworven. Collega’s hebben dezelfde opleiding gehad en de opgedane kennis kan onderling worden besproken. Daarnaast krijg je les in een veilige leeromgeving. In deze leeromgeving staan de eigen opleidingswens en leerbehoefte centraal. Ten derde ontzorgen wij met – indien gewenst – certificering, accreditatie en locatie. Wij nemen dus alle zorgen uit handen! Tot slot zijn incompany opleidingen veelal goedkoper dan individuele opleidingen uit het open aanbod.

Ook interessant voor kleine groepen!

Er wordt tijdens een in-company traject gekeken naar specifieke onderwerpen die extra aandacht vergen binnen jouw afdeling, organisatie of bedrijfstak. Wij zoeken hierbij naar een docent of trainer die het beste past bij de cultuur en leerbehoefte van jouw organisatie. Er wordt tijdens de training, cursus of opleiding gekeken naar casuïstiek die precies is afgestemd op jouw organisatie of afdeling. Onze opleidingen kunnen zowel fysiek, online of een hybride vorm hiervan georganiseerd worden. Bij een fysieke of blended vorm zal er een locatie afgestemd worden. Dit kan door ons geregeld worden of bij jou op locatie. De certificaten en PO-punten worden door ons gefaciliteerd.