Werken bij OSR

Bij OSR streven we ernaar een bijdrage te leveren aan de optimale rechtsstaat. Dat doen we door onze cursisten handvatten te geven, waarmee ze nog vaardiger worden in het recht. We bieden hiervoor een rijk aanbod aan opleidingen waarmee juristen kennis opdoen en up-to-date houden. Op deze manier werken we aan rechtvaardigheid in onze samenleving.

Wij bieden ondersteuning door onze cursisten de opleiding te geven die ze nodig hebben voor hun professionele ontwikkeling. Heb jij een fascinatie voor de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties en help jij juridisch professionals graag nóg beter te worden in hun vak? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven collega’s. Steef met ons naar rechtvaardigheid in onze samenleving!

Gedreven, persoonlijk en informeel

OSR juridische opleidingen staat bekend om haar goed georganiseerde praktijkgerichte cursussen en trainingen van hoogstaande kwaliteit. Met veel aandacht voor maatwerk en persoonlijk advies. Dat is waar al onze collega’s gedreven aan werken. Een aangename, informele sfeer vinden we daarbij heel belangrijk. Wij zijn geen grote organisatie, dus de lijnen zijn kort. Deuren staan open en collega’s hebben veel contact met elkaar. Ook met onze klanten en docenten zitten we regelmatig aan tafel, zodat we precies weten wat er speelt in de juridische wereld.

Openstaande vacatures

Werkstudent

Open sollicitatie

Wil jij juridische professionals enthousiast vooruithelpen met hun leer- en ontwikkelvragen? 
Een open sollicitatie kun je richten aan:

OSR juridische opleidingen
t.a.v. Petra Jungjohann, directeur – bestuurder
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht.

We ontvangen graag jouw brief met motivatie en een curriculum vitae. Brief en cv kun je uiteraard ook mailen naar Petra Jungjohann.

Petra Jungjohann

Directeur - bestuurder

06 40 77 58 47
[email protected]
Kantoor
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht

OSR team

Bij OSR werken we in een klein team zo’n tien vaste fulltime medewerkers, een aantal flexibele ondersteuners een brede schil van ongeveer 300 docenten daaromheen. Onze werknemers werken als opleidingscoördinator, opleidingsmanager, administratief medewerker, marketeer of moderator.

Opleidingsmanagers

De opleidingsmanagers zijn verantwoordelijk voor de opzet en inhoud van de verschillende opleidingen. Zij hebben allemaal een juridische achtergrond waarmee zij relevante gesprekspartners zijn voor onze belangrijkste stakeholders: docenten, cursisten, beroeps- en specialisatieverenigingen en andere partijen waarmee we samen goed onderwijs maken.

Opleidingscoördinatoren

De opleidingscoördinatoren zijn verantwoordelijk voor het organiseren van de opleidingen. Zij zorgen voor het juiste studiemateriaal en regelen alle praktische zaken rond het uitnodigen en informeren van cursisten en het inrichten van de digitale leeromgeving Canvas.

Marketing

Zonder een goede website en communicatie over onze opleidingen, zouden juristen OSR niet zo makkelijk kunnen vinden. Ook het investeren in onze relaties waaronder docenten, alumni van onze opleidingen en incompany klanten is een belangrijke taak voor marketing. Samenvattend is de marketeer is verantwoordelijk voor de promotie van OSR naar de buitenwereld.

Ons marketingteam wordt regelmatig ondersteund door stagiairs commerciële economie op mbo of hbo niveau. Past dit ook bij jou? Stuur dan een mail naar [email protected].

Administratie

Onze administratief medewerker zorgt voor een soepel verloop van de cursussen door deze te verwerken in AFAS-profit en ons Leer Management Systeem. Hierdoor krijgen cursisten op tijd toegang tot de cursus en het bijbehorende digitale studiemateriaal, ontvangen zij na afloop van de opleiding hun certificaten en verzorgen we voor docenten hun vergoeding en doceerverklaringen.

Moderatoren

Cursisten en docenten worden bij al onze online opleidingen ondersteund door zgn. moderatoren. Dit zijn (rechten-)studenten die naast hun studie bij ons werken om de cursussen die wij geven nog beter te faciliteren. Een moderator zorgt ervoor dat alle cursisten vlekkeloos inloggen, zet voor docenten hun presentaties klaar, faciliteert tussentijdse polls, quizzes en break-out rooms en zorgt bij een eventuele en onverhoopte technische storing dat iedereen het hoofd koel houdt en de situatie wordt opgelost.

Samen werken we aan een gezamenlijk doel: ervoor zorgen dat juridisch professionals de opleiding krijgen die hen een nóg beter jurist maakt.

OSR juridische opleidingen

We werken deels vanuit huis en deels op kantoor. We hebben een mooi kantoor in het centrum van Utrecht bij het HNK. Op kantoor ontmoeten we elkaar en proberen we elkaar te inspireren.

Het aanbod bij ons bestaat uit opleidingen, cursussen en trainingen gericht op de educatie van juristen. Dit zijn advocaten, overheidsjuristen, verzekeraars en andere professionals die in aanraking komen het recht.

Wij verzorgen onze opleidingen zowel klassikaal als online. De opleidingen bestaan uit het overbrengen van theoretische kennis, behandelen van casuïstiek en het trainen van vaardigheden. Bij OSR geloven wij in een optimale rechtsstaat en we dragen hier graag onze bescheiden bijdrage aan bij. Wij proberen hierbij de samenleving rechtvaardiger te maken door te streven naar vrijheid, (rechts)zekerheid en (rechts)gelijkheid.

Vrijheid

Bij OSR proberen we het voor iedereen, die in een juridische context werkzaam is, mogelijk te maken om te groeien. Dit kan door verdieping van je kennis, een volgende stap in je loopbaan, training van soft skills en persoonlijke ontwikkeling of door een ander rechtsgebied eigen te maken. Bij OSR volg je een cursus, omdat je die stap in je carrière wil maken. Dat geldt ook voor onze eigen medewerkers. Iedereen krijgt jaarlijks een opleidingsbudget dat je mag besteden aan je eigen ontwikkeling.

Wij zorgen voor een veilige leeromgeving, waarbij je actief betrokken wordt, je mening mag geven en jezelf mag zijn. Dit doen wij door samen met onze docenten een optimale cursus of training te verzorgen.

(Rechts)zekerheid

Als je je inschrijft voor een opleiding, weet je waar je aan toe bent en weet je wat je van de opleiding of training kan verwachten. De leerdoelen worden helder gecommuniceerd. Daarnaast proberen wij onze opleidingen en trainingen altijd actueel te houden en behandelen we recente casuïstiek. Wij moedigen het aan om eigen casuïstiek in te brengen.

Dit betekent voor onze medewerkers dat we iedere dag opnieuw ons uiterste best doen om alles goed te organiseren en daarover helder te communiceren. Dat vergt inspanning en leidt tot het bevredigende gevoel dat we de juiste dingen doen.

(Rechts)gelijkheid

Iedereen is bij OSR welkom om deel te nemen aan al onze opleidingen en trainingen. Wij bieden opleidingen aan voor iedereen die werkzaam is in een juridische context en je mag hierbij zijn wie je bent. Wij juichen het toe als cursisten ideeën uitwisselen met vakgenoten uit andere werkvelden of juist met iemand die iets totaal anders doet in de juridische wereld. Wij geloven dat dit tot inspiratie en eye-openers kan leiden. Hier kan alleen nog maar meer van geleerd worden.

Ook in ons team zijn de lijnen kort en vormen we met z’n allen het “MT”. Iedereen praat mee over belangrijke zaken als cultuur en ontwikkelingen en iedereen mag er zijn zoals hij of zij dat wil. Heel eerlijk zijn we daarbij (nog) wel een wit, vrouwelijk en weinig divers kantoor. Dat is geen bewuste keuze, dus als jij daar iets aan toe kunt voegen, juichen we je sollicitatie van harte toe.