Referenties

Referenties van incompany klanten

Op bovenstaande pagina vind je referenties van een aantal van onze incompany klanten. Onze contactpersonen bij De Brauw Blackstone Westbroek, Hengeler Mueller, Eubelius, het UWV, P.I. Haaglanden en Univé waren bereid zich door onze opleidingsmanagers te laten interviewen over het opleidingstraject dat ze bij OSR gevolgd hebben. Dit zijn niet de minste organisaties om een referentie van te krijgen. Graag stellen we deze organisaties dan ook aan je voor.

De Brauw Blackstone Westbroek

Vaak afgekort tot “De Brauw is een groot advocatenkantoor gevestigd op de Zuidas in Amsterdam, maar ook in Brussel, Londen, New York, Shanghai en Singapore heeft de Brauw kantoren. Zij werken voor de top van het Nederlandse en internationale bedrijfsleven. De Brauw adviseert bijvoorbeeld meer dan 70% van de hoofdkantoren van multinationals in Nederland. De Brauw Blackstone Westbroek is gespecialiseerd in hoogwaardig juridisch advies in complexe transacties, procedures en compliance vraagstukken voor ondernemingen en financiële instellingen. Voor De Brauw Blackstone Westbroek organiseert OSR jaarlijks een “International Women Leadership Programme” waarin zij hun meest succesvolle vrouwelijke advocates door ons willen laten opleiden tot excellent leider.

Hengeler Mueller

Een ander gerennomeerd advocatenkantoor dat regelmatig deelneemt aan ons International Women Leadership Programme is de Hengeler Mueller. Hengeler Mueller  is een samenwerkingsverband van verschillende advocatenkantoren met vestigingen in Berlijn, Düsseldorf, Frankfurt, Munchen, Brussel en Londen. Het kantoor heeft meer dan 250 advocaten in dienst inclusief 90 partners waarvan een aantal vrouwelijke partners ons leiderschapsprogramma heeft gevolgd.

Hengeler Mueller is gespecialiseerd in high-end juridisch advies voor bedrijven in complexe transacties. Het kantoor adviseert met name de top van de Duitse industrie, bedrijfsleven,  private equity, banken, verzekeraars en andere financiële partijen.

Eubelius

De derde referent van ons International Women Leadership Programme -en dan stoppen we even- komt van Eubelius. Eubelius is het grootste onafhankelijk advocatenkantoor van onze zuiderburen, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Zij bieden met meer dan 100 medewerkers en 23 partners expertise en ervaring in alle domeinen van het Belgische en Europese ondernemingsrecht. Zij hebben daarvoor door de jaren heen diepgaande kennis opgebouwd van de eigenheden binnen diverse economische sectoren. Deelname aan het internationale leiderschapsprogramma is voor hen ook interessant omdat een aanzienlijk deel van hun zaken grensoverschrijdend zijn met internationale aspecten in de dossiers die zij behandelen of omdat Eubelius betrokken wordt in dossiers die zich in essentie buiten België afspelen. Eubelius  bedient een divers scala aan cliënten, bestaande uit Fortune 500 multinationals tot lokale ondernemers.

UWV

Naast het enthousiaste interview vanuit de afdeling regres van het UWV, was ook Nadia Krahmer bereid om te verhalen over haar ervaringen met een opleiding van OSR. Zij deed mee aan de Introductie op schuldenproblematiek en schuldhulpverlening.

Het UWV staat Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen en is de Nederlandse overheidsinstelling die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van de werknemersverzekeringen WW, WAO, WIA, de Ziektewet en verder de Wajong, de Toeslagenwet en de WAZ. Daarnaast biedt het UWV arbeidsmarkt- en gegevensdiensten. Het UWV is een zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) die haar diensten uitvoert in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Penitentiaire Instelling Haaglanden

Een andere overheidsinstelling waar OSR recent een mooie opleiding heeft mogen verzorgen is P.I. Haaglanden, Dienst Justitiële Inrichtingen. Voor hun medewerkers organiseerde OSR onder andere de incompany training interactieve voorlichting AVG.

De Penitentiaire Inrichting (PI) Haaglanden in Scheveningen bestaat uit een Justitieel Centrum voor Somatische Zorg (JCvSZ), waar zij  lichamelijke zorg biedt die niet in de inrichtingen van DJI geboden kan worden op het niveau van ‘low care  en een Penitentiair Psychiatrisch Centrum (PPC). Daarnaast biedt deze locatie capaciteit ten behoeve van het Internationaal Strafhof en de Internationale Tribunalen.

Univé

Voor verzekeraar Univé verzorgen wij jaarlijks vele korte cursussen van een halve of hele dag en bieden wij hun medewerkers ook de leergang middelzwaar letsel incompany aan.

Univé is een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk. Klanten van Univé, zo’n 1,6 miljoen, zijn in de meeste gevallen ook lid van de coöperatie. Naast hoofdvestigingen in Assen en Zwolle bestaat Univé uit een netwerk van acht zelfstandige regionale afdelingen met in totaal meer dan honderd kantoren waar ruim 2800 medewerkers werken. Onder deze medewerkers zijn vele juristen en professionals die een basiskennis op juridisch vlak nodig hebben om hun klanten zo goed mogelijk terzijde te staan.