Anoek Laarman

Opleidingscoördinator
Terug naar overzicht
Anoek Laarman

Biografie

Mijn naam is Anoek en ik ben opleidingscoördinator bij OSR juridische opleidingen. Het ondersteunen van docenten, collega’s en cursisten is iets waar ik elke dag met veel plezier aan werk. In mijn functie zorg ik ervoor dat alle betrokken partijen voorzien zijn van de juiste informatie en dat de cursussen vlekkeloos verlopen. Ik denk graag met anderen mee en sta klaar om alle uitdagingen aan te gaan. Het is geweldig om een rol te hebben waarin ik kan bijdragen aan de groei en ontwikkeling van mensen. 

OSR staat voor een rechtvaardige maatschappij en voor bij betekent dit dat we situaties zo goed en eerlijk mogelijk bekijken, niet alleen vanuit regels en feiten, maar ook vanuit een menselijk perspectief. Ik geloof dat het essentieel is om te erkennen dat mensen in de kern een gelijke kans verdienen. Door verschillende aspecten in overweging te nemen, kunnen we weloverwogen keuzes maken die eerlijk en rechtvaardig zijn. Ik streef ernaar om een omgeving te creëren waarin gelijkwaardigheid en respect centraal staan. 

Naast mijn werk ben ik een sociaal persoon en geniet ik ervan om tijd door te brengen met mijn vrienden. Samen een hapje eten, borrelen of een weekendje weg plannen zijn activiteiten die regelmatig in mijn agenda staan. Ik hecht veel waarde aan mijn sociale relaties en koester de momenten waarop we samen plezier hebben en nieuwe herinneringen maken! 

Een van mijn grootste passies is reizen en het ontdekken van nieuwe culturen. Ik ben gefascineerd door de diversiteit van de wereld. Het is geweldig om nieuwe plekken te verkennen, lokale tradities te ervaren en in contact te komen met mensen van verschillende achtergronden. Ik houd van avontuur en natuur en geniet er enorm van om een wandeling te maken in de hoge bergen en maar ook van het ontdekken van de prachtige onderwaterwereld tijdens een diepzeeduik!