Carmen Heukers

Opleidingscoördinator
Terug naar overzicht
Carmen Heukers

Biografie

Hi, ik ben Carmen en ik werk als opleidingscoördinator bij OSR juridische opleidingen, waar ik verantwoordelijk ben voor het organiseren en coördineren van verschillende opleidingen. Mijn dagelijkse werkzaamheden omvatten het coördineren van zowel het open aanbod als de incompany cursussen! Als coördinator zorg ik er bijvoorbeeld voor dat alles zo goed mogelijk geregeld is voor een cursus, van de online leeromgeving voor cursisten tot het onderhouden van het contact met onze docenten.  

Mijn werkzaamheden dragen bij aan de missie en visie van OSR door op een rechtvaardige manier te communiceren met zowel de docenten als de cursisten. Daarnaast ben ik betrokken bij verschillende projecten zoals het vinden van nieuwe cursuslocaties die aansluiten bij de waarden van OSR en die toegankelijk zijn voor iedere deelnemer.  

Als ik mezelf zou omschrijven, zou ik zeggen dat ik heel geduldig, stabiel en geordend ben. Ik vind het leuk om bezig te zijn met veel verschillende taken en geniet van de afwisseling die mijn werk met zich meebrengt. 

Naast mijn werk lees, mediteer en journal ik graag. Ik woon met veel plezier in het centrum van Utrecht waar ik graag langs de grachten (hard)loop en het fijn vindt om met vrienden bij de verschillende terrasjes en eettentjes te zitten. Ook ga ik graag op reis. Waarbij ik het liefst een rondreis van een paar weken maak.