Ellen Blonk

Administratief medewerker
Terug naar overzicht
Ellen Blonk

Biografie

Mijn naam is Ellen en ik woon al jaren in Woerden met mijn gezin op een mooi plekje tegen het centrum. Ik werk sinds 1 augustus 2021 als administratief medewerker bij OSR. Ik zorg ervoor dat cursuslocaties gereserveerd worden en dat diverse administratieve processen soepel verlopen. Samen met de pool werkstudenten zorgen we ervoor dat cursisten en docenten gastvrij ontvangen worden op een cursusdag.  

Ik sta voor een rechtvaardige samenleving, waarin voor iedereen een plek is. Daar doe ik mijn best voor, ook buiten mijn werk door mensen te ondersteunen die het kunnen gebruiken. Ik kan heel blij worden van een glimlach op een zorgelijk gezicht. Een quote die dan ook echt bij mij past, is: “Iedereen verdient gelijke kansen.”   

Sporten is een rode draad in mijn leven. Volleybal was mijn passie, maar nu speel ik tennis om lekker fit te blijven en uiteraard voor het teamgevoel en gezonde competitiespanning. De natuur vind ik prachtig. In Nederland geniet ik daarvan met de kano, de benen of met de fiets. Een beetje vogelaar ben ik ook nog. De zwarte roodstaart, de kiekendief en de tapuit zijn voor mij geen vreemden.