Petra Jungjohann

Directeur - bestuurder
Terug naar overzicht
Petra Jungjohann

Biografie

Sinds januari 2021 ben ik directeur van dit mooie opleidingsinstituut, nadat ik daarvoor drie jaar als manager marketing & ontwikkeling en MT-lid bij OSR had gewerkt.  

Opleiden loopt als een rode draad door mijn arbeidzame leven. Voor OSR heb ik 20 jaar gewerkt bij verschillende uitgeverijen waar ik diverse (management- en andere) rollen heb vervuld bij het ontwikkelen van educatief materiaal, vakinformatie en bij- en nascholing voor professionals. Het samenwerken met inhoudelijke experts en hen een podium bieden om andere professionals verder te helpen in hun loopbaan vind ik boeiend en dankbaar tegelijkertijd. 

Ook voor mezelf vind ik permanente educatie een groot goed, vandaar dat ik regelmatig deelneem aan kortere of langere bijscholingstrajecten. Een mooie gelegenheid om ook weer geïnspireerd te raken door andere opleidingsinstituten. Want leren zit in veel meer dan in de aangeboden theorie en casuïstiek alleen!  

In mijn vrije tijd ben ik graag in beweging. Ik ben actief speler bij de tennisvereniging waar ik ook de voorzittershamer hanteer, ik loop hard en maak graag lange afstandswandelingen, zowel in Nederland als daarbuiten.