KAS – KortingsActie voor de Sociale advocatuur

De KAS regeling van OSR juridische opleidingen is een tegemoetkoming in de opleidingskosten voor advocaten werkzaam in de sociale advocatuur. Sociaal advocaten ondervinden veel financiële druk. Met deze regeling hopen wij een steentje bij te dragen door de kosten voor het volgen van onderwijs voor sociaal advocaten te halveren.  

Wat houdt KAS in?

KortingsActie Sociale advocatuur, oftewel KAS. Met deze regeling willen wij sociaal advocaten 50% korting bieden op iedere cursus in ons opleidingsaanbod. Als sociaal advocaat kun je dus al onze opleidingen volgen voor de helft van de prijs.

Kom ik in aanmerking voor KAS?

Je komt in aanmerking voor KAS wanneer:

  • Je tenminste 60-70% van de praktijk besteedt aan cliënten die aangewezen zijn op een toevoeging of je lid bent van de VSAN of VA; en:
  • Je aantoonbaar affiniteit en ervaring hebt met de sociale advocatuur; en:
  • Je lid bent van de Praktizijns-Sociëteit.

Wanneer je voldoet aan deze bovenstaande criteria, ontvang je via de Praktizijns-Sociëteit een kortingscode, die je tijdens het inschrijfproces voor een cursus bij OSR kunt invoeren. Hiermee ontvang je 50% korting. 

Op deze regeling zijn actievoorwaarden van toepassing.

Hoe wordt KAS gefinancierd?

KAS wordt gefinancierd vanuit het fonds Ondersteuning Sociale Advocatuur dat is opgericht vanuit commerciële advocatenkantoren in Nederland waarbij de Praktizijns-sociëteit als platform fungeert. Naast de bijdragen van de commerciële advocatenkantoren is OSR actief sponsor om de kosten van opleidingen voor de sociale advocatuur sterk te beperken.

Met de nieuwe KAS-regeling wordt de kortingsregeling van 50% op alleen eendaagse cursussen uitgebreid naar 50% op alle cursussen, óók de meerdaagse opleidingen, waarbij het verschil wordt betaald door OSR. Dat scheelt al snel minimaal € 1.000,- op een meerdaagse opleiding, wat kan oplopen bij nog omvangrijker opleidingen zoals de Leergangen in vreemdelingen- en vluchtelingenrecht en personenschade, de Women Leadership Programmes en de Basisopleiding legal mediator.

Vragen? Neem contact op!

030 231 53 14
[email protected]
Kantoor
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht