OSR wint aanbesteding inzake rechtbanktrainingen

Terug naar overzicht
20 april 2023

Tot onze trots is uit een onderhandse meervoudige aanbestedingsprocedure van de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) het voorstel van OSR juridische opleidingen geselecteerd. De komende jaren mag OSR daarom alle rechtbanktrainingen voor de juridisch medewerkers van de NVWA verzorgen.

Het opleidingsaanbod, bestaande uit een cursus over de beroepsprocedure bij de rechter voor de startende juristen, gevolgd door een training effectief procederen ter zitting bij de bestuursrechter, voor alle juristen, wordt met de inzet van twee bestuursrechters en professionele trainers op het vlak van juridische vaardigheden van het Centrum voor Conflicthantering (CvC) ingevuld. Dit aanbod scoorde op de criteria plan van aanpak en kwaliteit en continuïteit het beste, en hiermee kwam OSR uit de procedure als de economisch meest voordelig inschrijving. De presentatie van directeur new business Paul Tillemans, met onze docenten en rechters Titia Fernig en Johanna Bootsma aan de NVWA heeft zeker aan deze overtuiging bijgedragen.

Wij zien ernaar uit om de medewerkers van de NVWA de komende jaren nog meer bagage te geven om goed beslagen ten ijs te komen bij de procedures op bestuursrechtelijk vlak.

NVWA

Meer informatie

Cursusaanbod incompany
'OSR wint aanbesteding inzake rechtbanktrainingen