Lustrumsymposium Specialisatievereniging Socialezekerheidsrecht

Terug naar overzicht
14 november 2022

De Specialisatievereniging van advocaten in het sociale zekerheidsrecht, beter bekend als de SSZ, viert in december haar vijfde lustrum. Al sinds eind jaren 70 organiseren wij, destijds nog vanuit de SOSR, voor de SSZ Kennisnetbijeenkomsten. Bij deze feliciteren wij vanuit OSR juridische opleidingen het bestuur met deze mooie mijlpaal en brengen wij ons respect uit voor al het goede werk dat zij voor de rechtstaat en haar verdedigers daarvan verricht.

Om dit lustrum te vieren, organiseert de SSZ in samenwerking met OSR op 14 december een Kennisnetsymposium voor alle leden van de specialisatievereniging rond het actuele thema “Sociale zekerheid anno 2022: (meer) bescherming en/of (meer) zelfredzaamheid?” Met klinkende namen als prof. mr. dr. Bert Marseille, die zowel key-note speaker als dagvoorzitter is, prof. mr. dr. Willemijn Roozendaal, prof. dr. Kees Goudswaard en prof. dr. Gijs Vonk belooft het een indrukwekkende dag te worden.

Ben je geen lid van de SSZ maar lijkt het symposium je wel interessant? Ook niet-leden kunnen aansluiten bij deze interessante dag. Inschrijven kan via deze pagina. We starten om 10 uur en na het inhoudelijke programma volgt rond 16.15 uur een afsluitende borrel om te proosten op het 5e lustrum en de volgende 25 jaar.

Het symposium vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Een locatie die niet alleen heel eenvoudig te bereiken is met het OV, maar ook duurzaam is en van ontmoeten haar hoofdtaak heeft gemaakt. Lees hier verder om te zien hoe de Jaarbeurs zich inzet voor een iets betere wereld.