Gefeliciteerd, studenten Personenschade Leergang Middelzwaar Letsel!

Terug naar overzicht
27 september 2018

Diploma-uitreiking Personenschade Leergang Middelzwaar Letsel

Donderdag 27 september j.l. vond de diploma-uitreiking plaats van de Personenschade Leergang Middelzwaar Letsel. Volgens Pauline Verhoeven, voormalig opleidingsmanager bij OSR, absoluut een feestelijke gebeurtenis. Want voor het eerst kwamen drie groepen, die tegelijkertijd met de opleiding startten, bij elkaar om hun diploma in ontvangst te nemen.

Pauline is er best trots op: ‘De leergang Middelzwaar Letsel is een intensieve leergang van minstens 9 maanden, waarin heel veel geleerd wordt: je krijgt kennis van de gehele schaderegeling middelzwaar letsel en leert de kunde en de juiste manier van doen om een personenschade optimaal te regelen  Aan het eind wordt alles getoetst met een kennisexamen en een assessment.’ De leergang wordt door de branche personenschade erkend. Dat wat hier geleerd wordt, moet een professional in het personenschadevak in de praktijk beheersen. ‘En jullie zijn geslaagd, dus jullie beheersen dat!’ complimenteerde Pauline de afgestudeerden.

Ook Marianne Audenaerde, één van de drie basisdocenten, sprak haar trots uit. ‘Er is in deze groep keihard gewerkt en de resultaten zijn daar naar. Het was een fijne groep. Een gemêleerde groep ook, met uitersten: zeer ervaren mensen die toch nog een papiertje “moeten” halen, maar ook jonge mensen die korter in het vak zitten. De ervaren mensen hebben de jonge mensen geholpen, en andersom. Dat maakte het echt uniek.’

Ralph Keijzer was de basisdocent van de groep Flyct – Van Ameyde, die de leergang in-company volgden. Ook in deze groep waren zowel belangenbehartigers als verzekeraars vertegenwoordigd. Iets wat bij in-company-groepen weinig voorkomt maar eigenlijk wel belangrijk is. Want dit zorgde er bij deze groep voor dat er veel inzicht en begrip ontstond tussen de verschillende partijen en hun visies. Ralph vond het fijn om met deze groep samen te werken: ‘Niet alleen omdat de groep divers was, maar ook vanwege de verschillende karakters’, wat de groep gniffelend beaamde. Ralph had verder nog een paar goede tips voor de studenten en wenste iedereen heel veel succes!

Gerrit Hulsbergen, de basisdocent van de derde groep was meer dan gewoon trots. Van zijn groep was 100% geslaagd. Volgens Gerrit kon dat drie oorzaken hebben: ‘Of het was gewoon een hele goede groep, of er stond een heel goede docent voor de groep, of de onderwijssystemen zijn gehackt’, grapte Hulsbergen, refererend aan een artikel over hacking op scholen dat hij die ochtend in de Metro las. ‘Laten we het maar op het eerste houden!’

OSR juridische opleidingen feliciteert nogmaals alle kandidaten van harte met het behalen van hun diploma. We wensen iedereen veel succes bij de voortzetting van zijn/haar carrière!

Heb je interesse om zelf ook de Leergang Personenschade Middelzwaar Letsel te volgen, schrijf je hier dan in via de website.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om deze leergang in-company te doen, zoals Flyct – Van Ameyde dat afgelopen jaar deed, neem dan contact op met opleidingsmanager Paul Tillemans: [email protected].

Persoonlijke effectiviteit

De praktijk wijst uit dat de manier waarop je je vak uitoefent, de manier waarop je pleit, adviseert en communiceert, minstens zo belangrijk is voor het behalen van succes.

Bij OSR juridische opleidingen kun je ook trainingen en cursussen doen om dit soort beroepsvaardigheden te vergroten.

Beroepsvaardigheden
'Gefeliciteerd, studenten Personenschade Leergang Middelzwaar Letsel!