Marianne Audenaerde – van Putten

Professional met persoonlijke aandacht
Terug naar overzicht
Marianne  Audenaerde – van Putten

mevr. mr. M.C.P. Audenaerde - van Putten

Functie

NIVRE Register-Expert en Kennisspecialist Letselschade bij InShared

Specialisatie

personenschade

Biografie

Na het afronden van haar rechtenstudie is Marianne inmiddels 25 jaar werkzaam als personenschade-expert. Zij heeft zowel gewerkt voor aansprakelijkheidsverzekeraars als voor slachtoffers. In 2013 is zij het partnership met Ard Korevaar Personenschade aangegaan en hielp zij letselschade slachtoffers bij het verhalen van hun letselschade op de aansprakelijke partij. Tegenwoordig is zij werkzaam als
Kennisspecialist Letselschade bij InShared

Daarnaast is Marianne al vele jaren actief bezig met de professionalisering van het beroep van personenschade-expert en de letselschadebranche op diverse manieren. Zij is onder andere voorzitter geweest van het NIS, vice-voorzitter geweest van het branchebestuur Personenschade van het NIVRE en heeft zitting gehad in projectgroepen van De Letselschaderaad. Op dit moment is zij lid van een projectgroep van het PIV en docent. Docentschappen heeft zij onder andere verzorgd bij de leergang Personenschade licht letsel van het NCOI. Sinds enkele jaren verzorgt zij docentschappen bij OSR Middelzwaar letsel als basisdocent en een enkele keer als vakdocent.

Marianne vindt het ontzettend leuk om haar enthousiasme voor het vak van personenschade-expert over te dragen aan andere (jonge) professionals, hen bij te scholen en een bijdrage te blijven leveren aan het verder professionaliseren van het beroep van personenschade-expert.

Marianne Audenaerde – van Putten geeft de volgende cursussen:

Training personenschade in de praktijk**

Krijg de juiste handvatten om de regie vast te stellen in een dossier
Verdiepingsniveau

OSR-Mzl: Personenschade Leergang Middelzwaar Letsel

Unieke leergang middelzwaar letsel met examen
Onbekend