Dennis Schwartz

Professional met persoonlijke aandacht
Terug naar overzicht
Dennis  Schwartz

dhr. D. Schwartz

Functie

Advocaat

Specialisatie

Arbeids- en medezeggenschapsrecht

Biografie

Graag stellen we Dennis Schwartz aan je voor. Sinds het najaar van 2023 is Dennis docent bij OSR juridische opleidingen, nadat hij op 1 februari 2023 bij Sprengers Advocaten is gestart als advocaat.

Voordat Dennis bij Sprengers werkte, was hij werkzaam bij een groot advocatenkantoor waar hij voornamelijk ondernemingen en multinationals vertegenwoordigde. Zijn specialisatie lag daarbij vooral op het gebied van medezeggenschapstrajecten in relatie tot fusies, overnames, financieringen en reorganisaties. Gedurende deze tijd merkte hij dat hij het directe contact met cliënten miste.

Tegenwoordig heeft Dennis de perfecte omgeving gevonden om zijn passie voor het arbeids- en medezeggenschapsrecht uit te oefenen in een gevarieerde praktijk.

Dennis excelleert in het behandelen van complexe zaken binnen het (collectief) arbeids- en medezeggenschapsrecht en heeft talent voor het vertalen van juridische vraagstukken naar praktische oplossingen. Naast zijn werkzaamheden als advocaat, deelt hij zijn kennis met anderen door middel van onderwijs en publicaties. Hij volgt de ontwikkelingen binnen zijn vakgebied nauwlettend om zijn cliënten én cursisten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Dennis Schwartz geeft de volgende cursussen:

Basisopleiding arbeidsrecht*

Erkend door Raad voor Rechtsbijstand (voor specialisatie arbeidsrecht)
20 (PO) J Basisniveau