Simonet Koekkoek

Professional met persoonlijke aandacht
Terug naar overzicht
Simonet  Koekkoek

mevr. S. Koekkoek

Functie

Teamcoach & Facilitator

Specialisatie

persoonlijke ontwikkeling, coaching

Biografie

Simonet begeleidt professionals en teams bij persoonlijk groei en teamontwikkeling. Haar zakelijke wortels liggen in de advocatuur en in de rechtspraak. Ze is gecertificeerd (team)coach en gespreksleider voor intervisie – www.teamstov.nl.

Ik heb een voorkeur voor systemisch werken. Dat wil zeggen uitzoomen in plaats van inzoomen op een vraagstuk. Door uit te zoomen krijg je zicht op het grotere geheel en ervaar je waaròm een vraagstuk zich eigenlijk voordoet en wat jouw aandeel daarin is. Bewust van je eigen patronen, zal je ze sneller herkennen en ben je vrij om te kiezen voor een andere reactie dan je bekende beweging.

Ik zal je niet vertellen hoe het moet, maar ik zal je wel uitdagen om je overtuigingen te onderzoeken en je patronen te doorbreken. Daarmee komt je natuurlijke kracht (om te verbinden, te reflecteren, regie te nemen, te luisteren, helder te communiceren en je eigen grenzen te stellen) weer beschikbaar om in te zetten in je dagelijks handelen in je team, als leider en natuurlijk ook thuis.