Edwin Bosch

Professional met persoonlijke aandacht
Terug naar overzicht
Edwin  Bosch

dhr. mr. E.W. Bosch

Functie

Advocaat partner bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten

Specialisatie

personenschade

Biografie

Als advocaat heeft Edwin Bosch brede ervaring in het onderhandelen over en procederen in het civiel recht. Zijn specialisatie ligt in de behandeling van letsel- en overlijdensschade.

Vanaf 2000 is hij werkzaam in de personenschade. Aanvankelijk als schadebehandelaar bij een schadeverzekeraar, sinds 2007 als advocaat. In 2011 maakte hij de overstap naar Vogelaar Bosch Spijer Advocaten, waar hij in per 1 januari 2014 partner werd. Hij heeft de specialisatieopleiding Personenschade aan de Grotius Academie met succes afgerond en is toegelaten tot de Vereniging van Letselschadeschade Advocaten (LSA) en tot de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP).

Edwin Bosch verzorgt geregeld opleidingen op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht en personenschade voor andere advocaten, medewerkers van rechtsbijstandverzekeraars of juristen. Daarnaast publiceer hij ook regelmatig over het aansprakelijkheidsrecht en (vergoeding van) personenschade, onder meer annotaties in Jurisprudentie Aansprakelijkheid. In de afgelopen jaren heeft hij diverse slachtoffers en nabestaanden mogen bijstaan in zaken die landelijke bekendheid hebben gekregen.

Edwin Bosch geeft de volgende cursussen:

Actualiteitencursus slachtofferzaken: vordering benadeelde partij**

Echte verdieping en actualiteiten in het bijstaan van slachtoffers
5 J (PO) Verdiepingsniveau

OSR-Mzl: Personenschade Leergang Middelzwaar Letsel

Unieke leergang middelzwaar letsel met examen
Onbekend

Basiscursus personenschade*

Van vestiging aansprakelijkheid tot vaststelling schadevergoeding
20 J + 2 NJ (PO) Basisniveau