Inschrijving, betaling en annulering

Terug naar overzicht

Nee, het is helaas niet mogelijk om een plaats te reserveren. Wel kunnen we je op de hoogte houden van het aantal plekken dat nog open staat voor een bepaalde opleiding.

In principe sluit de inschrijftermijn vier weken voordat de cursus begint omdat wij op dat moment moeten beslissen of deze door kan gaan. Zodra we dat besluit genomen hebben, krijgt een cursus die doorgaat startgarantie. Vanaf dat moment kun je tot een dag van tevoren inschrijven voor een cursus, mits er nog plaats beschikbaar is.

Je ziet op de website bij de cursus of er nog plaatsen beschikbaar zijn. Als dit er niet veel meer zijn, staat het aantal beschikbare plekken zelfs vermeld bij de cursus.

We sturen niet meteen bij inschrijving een factuur. Dat doen we pas korte tijd voordat de cursus begint. Je dient de factuur vervolgens  binnen veertien dagen na de factuurdatum te betalen.

Dit is helaas niet mogelijk. Je kunt bij omvangrijke leergangen de factuur soms en onder voorwaarden wel in termijnen betalen. Neem daarvoor contact met ons op.

Dit is alleen mogelijk als je dit meer dan vier weken voorafgaand aan de cursus bij ons kenbaar maakt. Voor het verplaatsen buiten onze eigen schuld, rekenen wij € 75,- excl. btw administratiekosten.

Je kunt je deelname annuleren tot vier weken voor aanvang van de cursus. Je betaalt in dat geval 75,- euro excl. btw administratiekosten. Een alternatief is om een collega in jouw plaats te laten gaan, in dat geval hoef je geen administratiekosten te betalen.

Dit is om de kosten te dekken die wij maken voor jouw inschrijving en wijziging daarvan.

Dit is bij leergangen helaas niet mogelijk. Bij andere meerdaagse cursussen is dit afhankelijk van de mogelijkheden. Hieraan zijn dan wel administratiekosten verbonden. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden bij een specifieke cursus.

Voor losse cursussen geldt: OSR biedt een hoge kwaliteit cursussen aan voor een goede prijs. Soms bieden we korting bij speciale acties. Wanneer hiervan sprake is, publiceren wij dit op de website of via social media.