Inschrijving, betaling en annulering

Terug naar overzicht

Nee, het is helaas niet mogelijk om een plaats te reserveren. Wel kunnen we je op de hoogte houden van het aantal plekken dat nog open staat voor een bepaalde opleiding.

In principe sluit de inschrijftermijn vier weken voordat de cursus begint omdat wij op dat moment moeten beslissen of deze door kan gaan. Zodra we dat besluit genomen hebben, krijgt een cursus die doorgaat startgarantie. Vanaf dat moment kun je tot een dag van tevoren inschrijven voor een cursus, mits er nog plaats beschikbaar is.

Je ziet op de website bij de cursus of er nog plaatsen beschikbaar zijn. Als dit er niet veel meer zijn, staat het aantal beschikbare plekken zelfs vermeld bij de cursus.

We sturen niet meteen bij inschrijving een factuur. Dat doen we pas korte tijd voordat de cursus begint. Je dient de factuur vervolgens  binnen veertien dagen na de factuurdatum te betalen.

Dit is helaas niet mogelijk. Je kunt bij omvangrijke leergangen de factuur soms en onder voorwaarden wel in termijnen betalen. Neem daarvoor contact met ons op.

Als je niet deel kunt nemen aan een cursus waarvoor je je ingeschreven hebt, is het in overleg met de opleidingscoördinator mogelijk om je deelname te verplaatsen naar dezelfde cursus op een andere datum of een andere cursus van OSR. Hiervoor rekenen wij € 75,- excl. btw voor administratiekosten. Ook is het – als je zelf verhinderd bent – mogelijk om een collega jouw plaats in te laten nemen. In dat geval worden geen extra kosten berekend.

Je kunt je deelname annuleren tot vier weken voor aanvang van de cursus. Je betaalt in dat geval 75,- euro excl. btw administratiekosten. Binnen vier weken voor aanvang van de cursus is het volledige cursusgeld verschuldigd. Een alternatief is om een collega in jouw plaats te laten gaan, in dat geval hoef je geen administratiekosten te betalen.

Dit is om de kosten te dekken die wij maken voor jouw inschrijving en wijziging daarvan.

Dit is bij leergangen helaas niet mogelijk. Bij andere meerdaagse cursussen is dit afhankelijk van de mogelijkheden. Hieraan zijn dan wel administratiekosten verbonden. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden bij een specifieke cursus.

Voor losse cursussen geldt: OSR biedt een hoge kwaliteit cursussen aan voor een goede prijs. Soms bieden we korting bij speciale acties. Wanneer hiervan sprake is, publiceren wij dit op de website of via social media.