Reviews maatwerk

Bij OSR juridische opleidingen geloven we in het belang van maatwerkoplossingen. Elk bedrijf en elke organisatie heeft unieke leerbehoeften en uitdagingen en wij streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten.  

Op deze pagina vind je een selectie van enkele van onze incompany opleidingen en de ervaringen van onze klanten. Het is belangrijk op te merken dat deze pagina slechts een greep is uit ons uitgebreide maatwerkaanbod en niet bedoeld is als een volledig overzicht van al onze klanten en opleidingen. 

Cursus flexibele arbeidsverhoudingen voor arbeidsrechtjuristen van ARAG Rechtsbijstand

”De cursus sluit aan op praktijk en verder vind ik OSR een goed opleidingsinstituut die door de werkgever werd aangeboden.”

Cursus bestuursprocesrecht voor Brinkhof advocaten 

”Uitstekende cursus die geheel aan de doelstellingen voldeed. De docent nam ons op gestructureerde wijze mee door de voor onze praktijk relevante delen van de Awb, op een manier die zowel inleidend als verdiepend was. Er was veel ruimte voor het stellen van vragen, waar de docent ook nuttige antwoorden op gaf die getuigden van gedegen kennis van zowel theorie als praktijk. Een absolute aanrader.”

Cursus effectief procederen voor procesvertegenwoordigers voor Centraal Justitieel Incassobureau

”Interessante praktijkvoorbeelden en leuke anekdotes, een goede docent en interessant om naar te luisteren.”

Actualiteitencursus Wmo en Jeugdwet voor Gemeente Rotterdam

”De docente is een zeer ingelezen en deskundig; ze heeft duidelijk passie voor het onderwerp en is zeer betrokken bij de problemen die spelen bij gemeenten.”

Cursus Omgevingswet en veiligheid voor Ministerie van Justitie en Veiligheid  

”De docent was erg goed in zijn kennisoverdracht. De opbouw van de dag was ook erg prettig, kennisoverdracht maar ook interactie d.m.v. huiswerk bespreken en opdrachten maken tijdens de les. De praktijkvoorbeelden waren erg passend.”

Online-bijeenkomst Actualiteiten personenschade voor FNV

”Het is altijd interessant om actualiteiten te bespreken en deze toegelicht te krijgen door een deskundige jurist. De voorbeelden die werden gegeven kunnen gelijk worden toegepast in de praktijk!”

Cursus juridische aspecten van het werk voor COA

”Voorafgaand zag ik op tegen de training, maar eenmaal aangekomen bij de training, merkte ik direct dat dit het tegenovergestelde was! De trainer Andrea was namelijk erg enthousiast en kon door haar ervaring en enthousiasme, de kennis heel fijn overbrengen, waardoor ik aandachtig kon blijven luisteren. Ik vond het een erg nuttige training, omdat ik hierdoor de achtergrond van de juridische aspecten veel beter kon begrijpen. Daarnaast kan ik hierdoor met de jongeren beter in gesprek gaan over de procedure, wat dit voor hen betekent en wat er gedaan wordt met bijvoorbeeld criminaliteit.”

Verdiepingscursus berekening vtlb voor Gemeente Deventer 

”Ik vond het een leerzame training die zowel voor beginner als gevorderde van toegevoegde waarde is. Er werden veel praktijkvoorbeelden gegeven welke goed paste bij de theorie.”

Training helder schrijven voor juristen voor Rijssenbeek advocaten

”De training was er Interessant en er werden goede praktijkvoorbeelden gegeven. De trainer bracht de informatie op een hele rustige en plezierige wijze. Ook was er voldoende tijd om de stof te laten bezinken en vragen te stellen.”

Cursus VvE-recht voor de medewerkers van Fintec ABIN

”Mijn mening over de cursus: leerzaam, to the point, kundige docent cursus op maat, naar onze wensen en behoeftes rustige en gedegen docent.”  

Verdiepingscursus personenschade: regelen van zorgschades voor Univé Rechtshulp

”Deskundige trainers, die op een boeiende wijze hun verhaal vertelden en op een plezierige wijze reageerden op de interactie. De inhoud van de opleiding had een goede diepgang, waardoor mijn kennis op dit gebied is toegenomen!” 

Cursus Personenschade voor Kifid 

”Enthousiaste docent, die in vogelvlucht, met veel voorbeelden uit de praktijk/rechtspraak het hele proces van letselschadebehandeling heeft besproken!”

Cursus Wet open overheid voor SWDV advocaten

”Het was een fijne en zeer volledige cursus. De cursus gaf een duidelijk en toepasbaar overzicht van de Woo en de wijzigingen ten opzichte van de Wob.”

Cursus voor UWV Regres Behandelaren

”De opleiding was ontzettend informatief en heel goed onderbouwd. De trainer vertelde op een duidelijke manier. Veel verhelderende voorbeelden waardoor de theorie niet alleen maar theoretisch bleef maar ook in de praktijk kan worden toegepast.”  

Cursus onderwijs en ondernemen voor medewerkers van de Radboud Universiteit  

”Inhoudelijk een hele waardevolle dag! Goed van kwaliteit, maar ook continu aangepast naar wensen/vragen uit de groep.”

Basiscursus arbeidsongeschiktheid en letselschadeafwikkeling voor DAS Rechtsbijstand

”Ik vond de opleiding erg leerzaam. Duidelijke en bruikbare voorbeelden, veel interactie en relevant voor de praktijk.”

Compactcursus vreemdelingenrecht voor Dienst Terugkeer & Vertrek 

”Ik vond het erg boeiend om de theorie te krijgen vanuit de invalshoeken van een advocaat en rechter! Want ik werk zelf bij de DT&V als regievoerder. Dat we de rechtbank in de middag naspeelden was ook erg tof. Verder vond ik de verzorging van de materialen goed, duidelijke hand-outs, presentatie etc. Het was veel theorie waar ik blij mee was, deze kan ik goed gebruiken als regievoerder in de praktijk!” 

Opleidingstraject adviseurschap voor Sociale Verzekeringsbank juristen 

”Erg leerzaam en verfrissend! Goede tips gehad, die ik zeker kan en zal gaan gebruiken. De trainers hebben echt hun best gedaan om de boodschap zo goed mogelijk over te brengen. Ik vond het een erg leuke en geslaagde training, complimenten!” 

Ben je geïnteresseerd in een maatwerktraject voor jouw organisatie? Meer informatie vind je op deze pagina of neem contact met ons op!

Klik hier voor meer informatie en contact