Lieke van Spaendonck

Senior marketeer
Terug naar overzicht
Lieke van Spaendonck

Biografie

Als senior marketeer bij OSR juridische opleidingen, ben ik verantwoordelijk voor alle marketingwerkzaamheden, meestal samen met een stagiair. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn zeer divers en variëren van SEO en Google Ads tot het schrijven van teksten, optimaliseren van de website, videomarketing, social media en grotere projecten binnen OSR. 

Heel belangrijk daarbij is om ons verhaal, OSR: Samen Recht.Vaardig, naar buiten te brengen en mee te nemen in de communicatie, zoals in advertenties en andere marketinguitingen. Zo proberen we het verhaal van OSR op een toegankelijke manier over te brengen. 

Als ik mezelf zou omschrijven, zou ik zeggen dat ik een echte teamspeler ben. Ik werk graag samen met collega’s en vind het fijn om met een team naar hetzelfde doel toe te werken. Het sociale aspect van het werk, zoals samen lunchen, wat drinken of zo nu en dan een teamuitje, vind ik ook erg belangrijk!  

Iets wat ik echt leuk vind is poëzie, zowel het lezen als het schrijven ervan. Ik geniet van het hele creatieve proces dat daarmee gepaard gaat! Ook in muziek kan ik dit vinden.  

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met fotografie, wandelen, het bezoeken van concerten en ga ik graag weekendjes weg met familie en vrienden. Verder maak ik graag mooie reizen. Een van mijn mooiste momenten was dat ik een prachtige reis met mijn oma naar Indonesië heb gemaakt.