Karlijn de Vlieger

Marketing assistent & host
Terug naar overzicht

Biografie

Mijn naam is Karlijn de Vlieger en sinds september 2023 ben ik bij OSR juridische opleidingen werkzaam als marketing stagiair. Ik volg de studie Commerciële Economie aan de Hogeschool Utrecht. Ik ga nu mijn tweede jaar van studie in en volg direct bij OSR juridische opleidingen een half jaar stage. 

Ik zal met name bezig zijn met de online marketing komende periode. Zo zal ik werken aan de website, op LinkedIn posten en tekstvideo’s gaan maken. Hierbij hoop ik nieuwe inzichten te kunnen krijgen voor OSR. Ik vind het leuk om met collega’s samen te werken en zo tot bepaalde doelen te komen. 

Voorheen heb ik nog niets gedaan met marketing, buiten mijn studie, dus dit zal een goede eerste stap zijn om veel te leren over marketing en te werken met marketing in praktijk. Ik vind het dan ook leuk om nieuwe dingen te leren en heb zin om de stage bij OSR te starten. 

Zelf kom ik uit Middelburg en woon nu een jaar in Utrecht. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te hockeyen en actief bezig te zijn. Zo ben ik iedere week te zien op het hockeyveld.