Danique Jongejan

Opleidingscoördinator
Terug naar overzicht

Biografie

Hi, mijn naam is Danique en als opleidingscoördinator bij OSR speel ik voornamelijk een rol in de rechtsgebieden personenschade en sociaalzekerheidsrecht. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn divers en omvatten onder andere het onderhouden van relaties met deelnemers, docenten en de examencommissies. Binnen OSR ben ik verantwoordelijk voor twee grote opleidingen, Leergang MZL (middelzwaar letsel) en de Opleiding branche personenschade. 

Ik vind het leuk om met deelnemers en docenten mee te denken over ideeën of tot goede oplossingen te komen. Daarnaast streef ik ernaar om iedereen op dezelfde manier te behandelen, zonder onderscheid te maken tussen docenten en deelnemers. Ik geloof in het belang van respectvol en rechtvaardig behandelen van anderen en het bieden van hulp waar nodig. 

Organisatorisch ben ik sterk, verder ben ik sociaal, heb ik een echte ‘doen’ mentaliteit en wil ik graag mensen helpen. Deze eigenschappen stellen mij in staat om mijn taken als opleidingscoördinator effectief uit te kunnen voeren en een positieve bijdrage te leveren aan het werk van OSR. 

Ik geniet ervan om buiten werk tijd door te brengen in de natuur, in bossen en duinen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om samen met vrienden naar het theater te gaan, comedyshows bij te wonen, gezellige spelletjesavonden te organiseren en naar concerten te gaan. Ik luister graag naar diverse genres, maar vooral soul, funk en R&B!  

Ook vind ik het heerlijk om op vakantie te gaan naar warme landen, bij liefste naar een eiland. Dit komt omdat ik zelf van een eiland kom en graag naar de zee ga. Een van mijn meest memorabele vakanties was naar La Palma, waar ik voor het eerst alleen op vakantie ging. Hoewel het in het begin spannend was, heb ik uiteindelijk een fantastische vakantie gehad en veel geleerd!