Ischa Fasting

Opleidingscoördinator
Terug naar overzicht

Biografie

Mijn naam is Ischa Fasting en sinds september 2023 ben ik bij OSR juridische opleidingen werkzaam als Opleidingscoördinator. Na jaren geleden een keertje een training bij OSR te hebben gevolgd, kwam deze leuke functie op mijn pad en mag ik nu onderdeel uitmaken van het enthousiaste team. Als Opleidingscoördinator houd ik me bezig met het organiseren en coördineren van verschillende cursussen en trainingen, vooralsnog met name gericht op Sociaal Zekerheidsrecht. Daarbij ben ik verantwoordelijk voor de terugkerende Kennisnet sessies die OSR samen met de Specialisatievereniging Sociaal Zekerheidsrecht organiseert. 

Hiervoor ben ik als jurist werkzaam geweest bij rechtsbijstandverzekeraars en vakbonden. Daarbij lag de nadruk op arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht waar ik werknemers heb bijgestaan in verschillende procedures. Mijn juridische kennis zet ik graag in voor OSR waarbij ik met betrokken collega’s samen werk om tot een mooi cursus en training aanbod te komen. Ik vind het ook leuk om te sparren met collega’s uit het vak en zo bijvoorbeeld nieuwe wetgeving te kunnen uitwerken tot nieuw aanbod voor OSR. Voor ideeën sta ik altijd open, voel je dan ook vrij mij een berichtje te sturen of me aan te spreken tijdens één van de cursussen. 

Ik woon in Nieuwegein en in mijn vrije tijd ga ik graag wandelen, racefietsen of een dagje naar de sauna of het filmhuis. Ook ontspannen met een boekje op mijn balkon kan ik erg van genieten. Met mijn backpack op maak ik graag reizen en heb ik al veel gezien. Mijn mooiste reis was Argentinië en Chili waar ik vijf weken heb rondgereisd en genoten heb van de prachtige natuur.