Suzanne Olde Rikkert

Professional met persoonlijke aandacht
Terug naar overzicht
Suzanne  Olde Rikkert

mevr. S. Olde Rikkert

Functie

Werkzaam bij Oefenjeassessment

Specialisatie

persoonlijke ontwikkeling, organisatieontwikkeling, communicatie

Biografie

Suzanne wil graag bijdragen aan het creëren van meer ’vrede’ op de werkvloer, terwijl je ook effici-ent en effectief bent. Dat lijkt een contradictie. Vrede klinkt ons als zweverig in de oren, maar het is juist enorm efficiënt en effectief!
Hoe bereik je je resultaten zonder te vechten, zonder ‘oorlogsvoering’, maar in plaats daarvan bou-wen aan stevige, effectieve en sterke werkrelaties? Vooral wanneer het ‘lastiger’ wordt?

Suzanne gelooft dat de kracht van een organisatie zo sterk is als de relaties daarbinnen. Dat bete-kent iets voor jou als adviseur. Welke rol heb jij? Hoe kun jij als adviseur bijdragen aan de kracht van de organisatie, en wat moet je daarvoor in jezelf versterken?

Vaak denken we (al dan niet bewust) in termen van winnen of verliezen. En natuurlijk willen we niet verliezen. Maar wat als je in staat bent je werkrelaties zo te beïnvloeden dat ze de test van het me-ningsverschil met glans kunnen doorstaan, of er zelfs sterker van worden?

Suzanne inspireert je om de moed op te brengen de ‘elephants in the room’ bespreekbaar te maken. En daarmee je werkrelaties en je adviezen te versterken. Zo word je de adviseur die graag als spar-ringpartner wordt uitgenodigd.


Suzanne wordt door haar cliënten omschreven als: zeer effectief, legt precies de vinger op de zere plek, warm, verbonden, energiek en inspirerend.