Suzanne Olde Rikkert

Professional met persoonlijke aandacht
Terug naar overzicht
Suzanne  Olde Rikkert

mevr. S. Olde Rikkert

Functie

Werkzaam bij Oefenjeassessment

Specialisatie

persoonlijke ontwikkeling, communicatie

Biografie

Suzanne Olde Rikkert is trainingsacteur sinds 2006, waarvoor zij de toneelacademie in Maastricht heeft gevolgd en later de trainingsacteursopleiding DubbelE. Suzanne heeft zich ´vervolgens gespedialiseerd in assessments- en communicatietrainingen voor hoger opgeleiden. Branches waarin zij werkt zijn o.a. overheid, financiële/ en juridische dienstverlening en justitie.

In 2012 heeft zij haar bedrijf òefen je assessment´ opgericht waarin zij hoogopgeleide werkzoekenden begeleidt in hun voorbereiding op assessment en rollenspel. “Ik heb oefenjeassessment.nl opgericht omdat ik jarenlang té veel mensen een ‘slecht’ assessment zag doen. Niet omdat zij de competenties niet hadden, maar omdat de onbekendheid en de spanning zo groot waren. Iemands kwaliteiten komen dan niet uit de verf. Dat vond ik zo doodzonde dat ik besloot kandidaten daarmee te helpen! De mensen die ik help gaan plezier gaan beleven aan de assessmentdag, en presteren daardoor nóg beter!”

Zowel in trainingen voor werkgevers: Hoe`selecteer ik de juiste kandidaten in een sollicitatiegesprek?`, als in assessments waar zij in rollenspellen als tegenspeler voor de`kandidaten fungeert.
Door haar jarenlange ervaring en het zien van vele kandidaten én werkgevers, weet zij precies wat veel gemaakte fouten zijn, wat de valkuilen zijn, wat je kunt doen om die te voorkomen, of hoe je
een rollenspel wat `mis dreigt te lopen’ weer kunt redden!

Suzanne Olde Rikkert geeft de volgende cursussen:

Docentenbijeenkomst 2022*

 
Samen met docenten vieren wij onze 41e verjaardag.
Basisniveau

Training Adviesvaardigheden voor juristen**

Deze training leert je krachtig adviseren door de inzet van je eigen talenten.
16 NJ (PO) Verdiepingsniveau