Christ’L Dullaert

Professional met persoonlijke aandacht
Terug naar overzicht
Christ’L  Dullaert

mevr. mr. drs. Ch. W.M. Dullaert

Functie

oud-bedrijfsjurist en senior trainer

Specialisatie

vaardigheidstrainingen, persoonlijke ontwikkeling

Biografie

The Future is not something we enter, it’s something we create

Dit motto is de leidraad voor alle activiteiten van Christ’l Dullaert. Vanuit haar visie op de toekomst van de advocatuur ging zij ruim 12 jaar geleden van start met Le Tableau (het eerste bureau dat exclusief advocaten detacheert) en vanuit diezelfde visie schreef zij vele boeken waaronder ‘Yoga in je Toga’ (2012) en met co-auteurs ‘De Nieuwe Advocaat (SDU 2015). De eerste titel is ook in het Engels verkrijgbaar: Legal Yoga en de tweede titel verschijnt medio 2017 in het Engels. Voorts verzorgt Le Tableau vaardigheidstrainingen en begeleidt maatschappen met strategisch advies.

Dullaert was advocaat en bedrijfsjurist (bij de Haven van Amsterdam en Vodafone). Maar ze was ook 5 jaar zeer actief als directeur van het ADR Instituut, een gerenommeerd mediation instituut. Na het ADR Instituut woonde zij bijna 3 jaar in New York waar zij haar bestaande contacten met de Harvard Law School – opgebouwd tijdens de mediationperiode- intensiveerde en ook als trainer namens Harvard werkzaam was. In die periode werd zij tevens liaison officer bij de Verenigde Naties voor de non profit organisatie Lawyers without Borders. Bij terugkeer naar Nederland startte zij Le Tableau. Een bureau dat advocaten en notarissen op interim basis plaatst. Inmiddels kan Le Tableau alle grote kantoren tot haar cliënten rekenen.

Dullaert maakt deel uit van een aantal Jury’s, o.a. voor de Stand van de Advocatuur. Zij is voorts initiatiefnemer van de Patroon-van-het- Jaar verkiezing. Een prijs die de laatste jaren bij het Jonge Balie Congres wordt uitgereikt.

Zij heeft 10 jaar columns voor Advocatie geschreven en naast bovengenoemde titels verschenen met co-auteur Monique van de Griendt De Pro-actieve patroon (2e druk 2014), de Ondernemende Advocaat en de Lastige Partner.