Margot van Cleef

Professional met persoonlijke aandacht
Terug naar overzicht
Margot van Cleef

mevr. M. van Cleef

Functie

MfN-registermediator, trainer

Specialisatie

persoonlijke ontwikkeling, mediation

Biografie

Margot van Cleef-Metsaars is advocaat geweest bij een internationaal advocatenkantoor, heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de rechterlijke macht en is werkzaam als MfN-registermediator, bindend adviseur en arbiter. Naast haar werk als zakelijk mediator is Margot parttime werkzaam als raadsheer bij het gerechtshof Den Haag. Binnen de rechtspraak zet Margot zich in voor mediation en innovaties op het gebied van de oplossingsgerichte zitting en treedt zij op als docent. Zij was jarenlang voorzitter van de Tuchtcommissie voor MfN-mediators.

Margot is gespecialiseerd in conflicten rondom samenwerking, arbeid en het verbeteren van de samenwerking of het op een goede manier uit elkaar gaan. Margot treedt op als arbiter of bindend adviseur en begeleidt groepsmediations en teams.

Margot is als zakelijk mediator actief in alle sectoren van het (internationale) zakenleven, maar ook in de publieke sector, de gezondheidszorg en het onderwijs. Daarnaast is Margot vertrouwd met geschillen in de bancaire sector, telecommunicatie- en ICT-industrie. Zij heeft ruime ervaring in het duurzaam oplossen van conflicten via mediation, begeleid onderhandelen of het treffen van een schikking.

Margot van Cleef geeft de volgende cursussen:

Beroepsopleiding legal mediator en ADR-specialist

 
Leer samen met andere advocaten het vak van mediation van zeer ervaren trainers
99 NJ (PO) + 1 J (PO) Onbekend