Femke Borst

Professional met persoonlijke aandacht
Terug naar overzicht
Femke  Borst

mevr. mr. F.C. Borst

Functie

Advocaat/partner bij Six Advocaten

Specialisatie

Huur- en vastgoedrecht

Biografie

Femke Borst is gespecialiseerd in huur- en vastgoedrecht. Zij heeft een diepgaande kennis van het huurrecht en een brede ervaring op het gebied van overig vastgoed, waaronder koop/verkoop, zakelijke rechten en verkrijgende verjaring.

Femke adviseert vastgoedbeleggers en andere professionele verhuurders, gemeenten en woningcorporaties en staat deze bij in huurgerelateerde procedures. Ook adviseert zij grote tot middelgrote bedrijven bij de aanhuur van reeds bestaand of nog te ontwikkelen vastgoed en staat zij bedrijfsmatige huurders bij in huurrechtelijke procedures. Daarnaast adviseert zij over huurrechtelijke aspecten in transacties, waaronder de aan- of verkoop van vastgoedportefeuilles.

Femke is afgestudeerd in Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam in 1998. In 2002 voltooide zij de specialisatieopleiding van de Vereniging van Huurrecht Advocaten. Van 1998 tot 2008 was Femke als advocaat verbonden aan de praktijkgroep Bouw- en Vastgoed van NautaDutilh te Amsterdam. Sinds 2008 is zij partner bij Six Advocaten.