Cursuslocatie Space to Create 

Op het stationsplein van station Utrecht Centraal bevindt zich de cursuslocatie Space to Create. Beter bereikbaar met het openbaar vervoer kan bijna niet. Space to Create beschikt over verschillende, open lokalen met veel licht, wat voor een fijne cursusruimte zorgt.  

Duurzaamheid

De koffie wordt geschonken met (h)eerlijke bonen van Pure Africa. De ingrediënten die niet meer worden gebruikt, worden verzameld en vervolgens gerecycled. Dit draagt bij aan een gezonder en comfortabeler werkklimaat en minimaliseert de impact op het milieu.  

Beleving 

Ook vinden ze het bij Space to Create belangrijk dat gasten een geweldige beleving hebben tijdens een trainings- of cursusdag. Zij zorgen dan ook altijd voor een warm ontvangst en een gezellige, down-to-earth sfeer.  

Tijdens de cursusdag krijg je een lunch die in samenwerking met lokale restaurants is gemaakt. Je gaat langs bij een van deze restaurants om te eten, of het eten wordt bezorgd bij Space to Create. De gedachte van Space to Create is om de pauze niet alleen te gebruiken om te lunchen maar ook even te bewegen en een frisse neus te halen. Daardoor is de opnamecapaciteit van je hersenen in de middag veel groter. Om dit te bereiken, werken zij samen met diverse duurzame restaurants waar je gaat lunchen. In een enkel geval zal hun lunch bij Space to Create op locatie geserveerd worden.  

Adres en route 

Stationsplein 90, 3511 ED Utrecht 

Klik hier voor de parkeermogelijkheden.   

 

Space to Create

Ga naar cursusaanbod