HNK Utrecht CS 

In het HNK Utrecht CS, precies tussen het centraal station en station Utrecht Vaartsche Rijn, bevindt zich ons kantoor. Het team van OSR werkt hybride, gedeeltelijk op kantoor of cursuslocaties en gedeeltelijk thuis. Het HNK is een gezamenlijk kantoorpand. Daarnaast beschikt het HNK ook over meerdere vergaderzalen, waar wij ook af en toe een cursus kunnen organiseren.  

Duurzaamheid 

Het HNK, onderdeel van NSI, streeft ernaar om in 2023 ieder gebouw dat zij in beheer hebben van in ieder geval energielabel A te voorzien. Daarnaast is de lange termijn ambitie om in 2035 Paris-Proof te zijn (op basis van  het Parijs-akkoord), dat is vijftien jaar voor het akkoord. De NSI wil ervoor zorgen dat al haar gebouwen in 2025 minimaal het Very Good label hebben. Daarnaast willen zij in 2032 alle gebouwen gasloos maken. Dat gaan zij doen door ieder jaar twee tot drie gebouwen van het gas te halen.  

HNK Utrecht Centraal beschikt momenteel al over energielabel A en over een Excellent BREEAM label. Verder wordt er gebruik gemaakt van een algoritme dat klimaatinstallaties van het gebouw aanstuurt om zo het energieverbruik te minimaliseren en het comfort te verhogen. Tot slot winnen zij warmte terug door gebruik te maken van een warmtewiel wat ervoor zorgt dat warmte wordt teruggewonnen uit uitgaande lucht. Zo is er minder energie nodig om het gebouw te verwarmen. 

The Social 

In het horecaconcept van het HNK maken zij gebruik van duurzame lunchopties en gezonde snacks. Deze is te vinden in een grote open ruimte, waar de hele dag door mensen aan het werk zijn.