Training Intervisie in de Personenschade**

Startdata 9 februari 2023, 25 mei 2023, 31 december 2023
NiveauVerdiepingsniveau
Aantal lesdagen3, 1
Nieuw
Training Intervisie in de Personenschade** Bespreek je dilemmas met oud-studiegenoten MZL onder leiding van ervaren Spijkman trainers
Vanaf 475,- (excl. BTW)

Startdatum:


Informeer mij

Heb jij nog contact met de deelnemers van de Leergang Personenschade Middelzwaar letsel? Wil je nog eens met elkaar sparren over zaken en dilemma’s? Kom dan naar de intervisiebijeenkomsten onder leiding van de ervaren trainers van Spijkman.

Tijdens de bijeenkomsten ga je in kleine groepen aan de slag met intervisie in verschillende rondes. Onderdeel van de bijeenkomst is een diner, er is dus ook voldoende tijd om te netwerken en in gesprek te gaan met andere deelnemers van de leergang middelzwaar letsel.

Intervisie is een gesprek volgens een heldere gesprekstructuur en is heel krachtig middel om in alle veiligheid met gelijkgestemden te verdiepen in dossiers. Tijdens de intervisiebijeenkomsten reflecteer je op je eigen handelen, en denken andere deelnemers mee over functie- en/of persoonsgebonden vraagstukken en knelpunten uit jouw praktijk. Aan de orde komt bijvoorbeeld waarom een bepaalde zaak voor joú lastig is. Waar word je geraakt, wat heb je wel of juist niet gedaan? En vooral welke tips of advies kunnen de collega’s je geven en jij aan hen? Persoonlijk, inhoudelijk, relationeel en ethisch dus.

Wat is de cursusvorm?

Tijdens 3 bijeenkomsten (van 17.00 – 20.30 uur) verdeeld over het jaar, komen maximaal 24 alumni samen. Na een korte introductie op een theoretisch (Harvard) kader en uitleg over hoe je intervisie begeleidt, gaan jullie in kleine groepen aan de slag. Na de eerste intervisie ronde volgt een diner, en daarna intervisie ronde 2. Om de avond, en de verschillende intervisiegroepen, waar nodig te ondersteunen is er een ervaren intervisiebegeleider van Spijkman aanwezig.
Voorafgaand ontvang je een hand-out intervisie en een vraag, ter voorbereiding.

Wie zijn de docenten?

We werken uiteraard alleen met ervaren gespreksleiders intervisie. De bijeenkomsten worden begeleid door de trainers van Spijkman.

Wat is de doelgroep?

Deze intervisie bijeenkomst is bedoeld voor deelnemers die de Leergang Personenschade Middelzwaar letsel hebben gevolgd.

Wat leer je?

Na afloop van de bijeenkomst heb je persoonlijk inzicht op onder andere:

  • Persoonlijke overtuigingen en aanpak
  • Mate van regie in jouw dossier
  • Jouw invloed binnen het dossier
  • Wat jij meebrengt in het dossier
  • Uitbreiding van je netwerk

Daarnaast oefen je met intervisie op je luistervaardigheden.

Welke benodigde voorkennis en ervaring heb je nodig?

Je hoeft nog geen ervaring met intervisie te hebben, maar dit mag wel.

Wat ontvang je na afronding van deze training?

Een bewijs van deelname.

Opleidingen Incompany

Al onze cursussen zijn ook incompany beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie.

Hulp nodig?

Bel ons en wij helpen je graag.

Ellen Blonk
030 231 53 14
[email protected]
Deel deze pagina