Kennisnet sociale zekerheid abonnement***

NiveauSpecialisatieniveau
PO punten3 J (PO) per bijeenkomst
Kennisnet sociale zekerheid abonnement*** In samenwerking met de Specialisatievereniging Sociale Zekerheidsadvocaten (SSZ).


Startdatum:


Informeer mij

3

Specialisten sociale zekerheidsrecht

Voor en door specialisten sociale zekerheidsrecht. Kennisnet is ontwikkeld in samenwerking met de Specialisatievereniging Sociale Zekerheidsadvocaten (SSZ). Dit kennisnet is bestemd voor advocaten, vakbondsjuristen, rechtsbijstandsjuristen en juristen van vergelijkbare organisaties en uitvoeringsinstellingen. Het niveau van de bijeenkomsten is afgestemd op ervaren rechtshulpverleners die zich specialiseren in het sociaal zekerheidsrecht.

Kennisnet sociale zekerheid organiseert vier studiebijeenkomsten per jaar. Tijdens de Kennisnet bijeenkomsten staat altijd een actueel thema op het gebied van het sociaal zekerheidsrecht centraal. Eén of meerdere praktijkdeskundigen - werkzaam in diverse disciplines op het terrein van de sociale zekerheid - houden een lezing over een onderwerp dat in overleg met bestuursleden van de specialisatievereniging wordt geselecteerd.

Tijdens de studiebijeenkomst is gelegenheid tot het stellen van praktijkvragen en discussie. Uiterlijk een maand voorafgaand aan de bijeenkomst worden onderwerp, inleider(s) en locatie schriftelijk onder de aandacht van de leden gebracht. De documentatie verschijnt circa tien dagen vóór de datum van de bijeenkomst. Als wij een studiedag organiseren, ontvangt u daarover afzonderlijke informatie. De kennisnetbijeenkomsten zijn erkend als permanente opleiding door de Specialisatievereniging van Sociale Zekerheidsrechtadvocaten alsmede door de Nederlandse Orde van Advocaten.

Wat is de doelgroep?

Kennisnet is bestemd voor advocaten, rechtsbijstandsjuristen, bedrijfsjuristen, vakbondsjuristen en juristen van vergelijkbare organisaties en uitvoeringsinstellingen. Het niveau van de bijeenkomsten is afgestemd op ervaren rechtshulpverleners die zich specialiseren in het sociaal zekerheidsrecht.

Wat is de cursusvorm?

Kennisnet bestaat jaarlijks uit vier studiebijeenkomsten van elk drie uur die fysiek of online kunnen plaatsvinden.

Wie zijn de docenten?

Voor iedere studiebijeenkomst wordt een inleider of worden meerdere gevraagd die expert zijn op een actueel thema. Daardoor wordt Kennisnet gegeven door steeds wisselende sprekers.

Wat ontvang je na afloop van een Kennisnet studiebijeenkomst?

Na iedere Kennisnet bijeenkomst ontvang je:

  • een certificaat;
  • 3J (PO). Kennisnet is door de NOvA erkend als permanente opleiding

Elk jaar vinden vier bijeenkomsten plaats. Deze worden gepland op een woensdagmiddag in maart, juni, september en december.

Opleidingen Incompany

Al onze cursussen zijn ook incompany beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie.

Hulp nodig?

Bel ons en wij helpen je graag.

Ellen Blonk
030 231 53 14
info@osr.nl
Deel deze pagina