Contact en route

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HNK Arthur van Schendelstraat 650

Ons kantoor is gevestigd op de Arthur van Schendelstraat 650 in Utrecht. Dichtbij station Utrecht Centraal en de Rechtbank Midden Nederland. Vanaf Utrecht Centraal is het 10 minuten wandelen naar ons kantoor. 

Tip: Huur op station Utrecht Centraal een OV-fiets. Dan ben je binnen drie minuten op de Arthur van Schendelstraat. 

Hieronder vind je routes naar onze locatie en informatie over parkeren en P+R.

Cursuslocaties

Al onze opleidingen en trainingen vinden online of op een externe locatie plaats. De meeste lesdagen hebben we gepland in het Postillion in Bunnik of bij Van de Valk in Breukelen of Utrecht, maar er zijn meer externe locaties waar opleidingen plaats kunnen vinden. Deze informatie is altijd op de desbetreffende cursuspagina op de website te vinden. Al deze locaties zijn goed bereikbaar met de auto en OV en beschikken over ruime parkeergelegenheid.

Parkeren bij ons kantoor

Wanneer je een afspraak hebt met een van de medewerkers van OSR op het kantoor op de Arthur van Schendelstraat, kunnen wij voorafgaande aan de afspraak een parkeerplaats reserveren. Je kunt dan parkeren in de parkeergarage onder het pand. 

Indien er geen parkeerplaatsen meer beschikbaar zijn in de parkeergarage, kun je voor de deur parkeren. De kosten hiervan zijn € 4,27 per uur. 

030 - 231 53 14
Wij zijn bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur
[email protected]
Kantoor
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht

Overige informatie

KvK-nummer: 30285082

BTW-nummer: NL8222.01.136.B01

Contact met OSR

Op deze pagina vind je de diverse manieren waarop je met ons in contact kunt komen.

Inschrijven

Inschrijven voor een cursus doe je bij voorkeur via de website. Bij iedere cursusbeschrijving staat een link waarmee je terecht komt bij onze inschrijvingen. Heb je vragen over je inschrijving of wil je deze onverhoopt annuleren (let op de algemene voorwaarden), dan kun je een mail sturen naar [email protected]

Andere vragen

Heb je een praktische vraag over een bepaalde opleiding en wordt deze niet beantwoord in de cursustekst of bij de algemene Veel Gestelde Vragen elders op deze website? Dan krijg je het snelst antwoord als je een mail stuurt naar de opleidingscoördinator van de betreffende cursus. Hun gegevens staan altijd bij iedere cursus vermeld. Even klikken op het e-mailadres en je vraag of opmerking komt vanzelf bij hen terecht.

Heb je een vraag over een in-company of maatwerk opleiding? Dan kun je het best contact opnemen met een van de opleidingsmanagers. Bij hun profielen staat vermeld welke rechtsgebieden hun specialiteit zijn.

Is je vraag minder concreet of weet je niet goed wie je moet benaderen? Stuur dan een mail naar [email protected]

Telefonisch contact

Ook voor telefonisch contact geldt dat je het snelst antwoord krijgt als je direct degene belt die over de specifieke opleiding gaat. Telefoonnummers van de opleidingscoördinatoren staan bij iedere cursus vermeld en bij al onze profielen staat ons mobiele nummer waarmee je direct contact met ons kunt opnemen. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook altijd als je vraag of opmerking wat minder haast heeft. Onze e-mailadressen vind je ook op de website bij het overzicht van ons team.

Ons algemene nummer is 030 – 231 53 14 en is bereikbaar tijdens kantooruren. Deze zijn van 8.30 tot 17.00 uur, soms tot later en van maandag tot en met vrijdag.

bezoeken

Wil je ons bezoeken? Dat kan natuurlijk. Het HNK heeft een groot sociaal hart met allerlei plekken waarin ontmoeten centraal staat en voor vertrouwelijke gesprekken wijken we graag uit naar een vergaderzaal. Ons kantoor is gevestigd in het HNK aan de Arthur van Schendelstraat 650 in Utrecht. Het autoverkeer wordt actief ontmoedigd door de gemeente Utrecht. Laat ons daarom heel ruim van tevoren weten als je met de auto wilt komen want er is een beperkt aantal parkeerplaatsen onder ons pand dat we kunnen reserveren voor bezoek. Als hier geen plaats meer is, kun je voor de deur op straat parkeren, maar daar hangt een stevig prijskaartje aan.

Kom je met het openbaar vervoer dan is ons kantoor lopend bereikbaar vanaf het centraal station Utrecht of station Utrecht Vaartsche Rijn. Vanaf beide kanten is het nog geen kwartiertje lopen en met een (OV-)fiets ben je helemaal snel op ons kantoor.

bezoek cursuslocaties

Op de Arthur van Schendelstraat is ons kantoor gehuisvest, maar organiseren wij geen cursussen. Dat doen we op een aantal externe locaties die allemaal goed bereikbaar zijn met zowel OV als in de meeste gevallen ook per auto. Deze locaties hebben wij geselecteerd op diverse faciliteiten waaronder ondersteuning tijdens de cursusdagen maar zeker ook de ruimte van de parkeergelegenheid.