Recht.Vaardig de podcast

Terug naar overzicht
27 september 2023

“Recht.Vaardig” is een nieuw initiatief van OSR Juridische Opleidingen. Deze podcast heeft tot doel juridische kennis toegankelijk te maken en een brug te slaan tussen actuele ontwikkelingen en de praktijk van het recht.

In elke aflevering delen juridisch deskundigen hun inzichten over specifieke juridische onderwerpen en vraagstukken. Ze behandelen belangrijke kwesties en recente ontwikkelingen om luisteraars een dieper begrip van het steeds veranderende juridische landschap te bieden.

De podcast wordt gepresenteerd door Paul Tillemans, de directeur – new business bij OSR Juridische Opleidingen, die zijn uitgebreide kennis en ervaring in de juridische sector inbrengt en de gesprekken met de experts begeleidt.

De eerste aflevering richt zich op de herziening van de Participatiewet, een onderwerp van groot maatschappelijk belang in Nederland, omdat deze wet de sociale zekerheid en participatie van burgers beïnvloedt. “Recht.Vaardig” biedt waardevolle inzichten die relevant zijn voor zowel juridische professionals als geïnteresseerde leken.

De podcast is beschikbaar op zowel Youtube en Spotify. 

Zie hier de eerste aflevering van de podcast.

Recht.Vaardig de podcast een nieuw initiatief

'Recht.Vaardig de podcast