Het is zover: het stemmen voor de Dutch Independent Legal Award 2024 is van start gegaan!

Terug naar overzicht
17 april 2024

OSR juridische opleidingen is trotse sponsor van De Dutch Independent Legal Award, de prijs voor zelfstandige advocaten en juristen in de top van de Nederlandse markt.

Na een ronde waarin genomineerden door middel van een casebeschrijving illustreren waarom zij de beste zelfstandig jurist of advocaat zijn, maken op dit moment nog 20 genomineerde zelfstandige juridische professionals kans op één van de drie finaleplaatsen.

Tot en met maandag 22 april 2024 kun je je favoriet steunen door je stem uit te brengen. De volgende professionals zijn nog in de race: Anke Heezius, Arthur Karelse, Catherine Templin, Charlotte Heinen, Femke Kolff-Otten, Frederieke Baggerman, Hans Schober, Janine Kuit, Joke Brands-Everts, Joyce van Wordragen, José Brommer, Lycke Cappelle, Maartje Boudesteijn, Marcel Lasonder, Matthijs Groot, Peter Keegstra, Rachid Chetouani, Steven van Roggen, Sybren De Boer, en Tjarda van der Vijver

De onafhankelijke jury – dit jaar bestaande uit Hanneke Dorsman, Marieke Spenkelink, Joost Martens en Harmen Holtrop – kiest op 26 april de drie finalisten. En tijdens de DILA ontknoping op 23 mei wordt bepaald wie dit jaar de winnaar is.

Stem voor je favoriet!

Dat kan door vanaf maandag je stem op hem of haar uit te brengen via de DILA website! De stemmen van de publieksjury vormen een aanbeveling voor de jury en zullen, net als de cases en referenties, meewegen bij de keuze van finalisten.

'Het is zover: het stemmen voor de Dutch Independent Legal Award 2024 is van start gegaan!