Donatie van OSR juridische opleidingen aan het Fonds Toegang Recht

Terug naar overzicht
22 november 2021

Op 29 september van dit jaar bestond OSR juridische opleidingen 40 jaar. In 1981 werd de Stichting Opleidingen Sociaal Recht (Stichting OSR) opgericht met als doel kwalitatief hoogstaande opleidingen te ontwikkelen voor de sociale advocatuur. Deze doelgroep, die helaas nog maar heel gering is in omvang, zorgde ervoor dat iedereen zonder of met een laag inkomen toch beroep kon doen op een advocaat en bood daarmee toegang tot meer gelijkheid, rechtszekerheid en rechtvaardigheid. Hier streeft OSR tot op de dag van vandaag nog steeds naar.

Om een klein beetje terug te gaan naar het begin van OSR juridische opleidingen 40 jaar geleden, hebben wij voor iedereen die zich tussen 29 september en 17 oktober heeft ingeschreven met een kortingscode, een donatie gedaan aan het Fonds Toegang Recht. Dit Fonds heeft als doel om rechtszoekenden te ondersteunen bij het verwezenlijken van een goede toegang tot het recht.

OSR juridische opleidingen is er trots op dat wij door de vele inschrijvingen 2.960 euro kunnen doneren aan het Fonds Toegang Recht.

‘’Wat een mooi resultaat van de jubileumactie van OSR, een prachtige bijdrage aan de verbetering van de toegang tot het recht. Wij feliciteren OSR met haar 40ste verjaardag en ondersteunen van harte haar focus op de sociale advocatuur. Meer nodig dan ooit.’’

Het bestuur van het Fonds Toegang Recht
Cheque Toegang tot het Recht OSR 40 jaar