Logo OSR Juridische Opleidingen

Inschrijven

Inschrijven

Heeft u vragen? Bel dan 030 - 231 53 14
Stap 1
Cursus
Stap 2
Persoonsgegevens
Stap 3
Organisatiegegevens
Stap 4
Gegevens controleren

Kies Cursus(-sen)


OSR kent de praktijk van een advocaat en weet hoe afspraken kunnen worden overruled door bijvoorbeeld een kort geding of een andere dringende afspraak. U kunt daarom tegen 10% van de cursusprijs een annuleringsverzekering afsluiten. Hiermee kunt u tot 30 minuten voorafgaand aan de cursus schriftelijk annuleren en u ontvangt het gehele cursusbedrag terug.

Bekijk de voorwaarden (PDF).

Mocht u een kortingsbon hebben ontvangen, vul dan hier uw code in die op de bon staat.

Vul hier een referentie in die u op uw factuur wilt zien.

LET OP: Het kan voorkomen dat u een cursusdag of cursus niet meer kunt bijwonen wegens ziekte of overlijden. Ook een later geplande zitting of dringende afspraak kan reden zijn voor afwezigheid. Met de annuleringsverzekering van OSR zorgt u ervoor dat u het cursusgeld retour krijgt of de betreffende cursus(dag) kosteloos kunt inhalen. Bekijk onze annuleringsvoorwaarden en algemene voorwaarden.

LET OP: Bent u advocaat-stagiaire en mist u (wegens onvoorziene omstandigheden) meer dan 10% van de totale cursusduur, dan heeft u volgens de criteria van de NOvA geen recht op een bewijs van deelname. Met een annuleringsverzekering kunt u een gemist onderdeel inhalen. Voor meer informatie zie onze annuleringsvoorwaarden en de voorwaarden van de NOvA.

Met deze optie gebruikt u het tegoed van uw VSO abonnement.

Bent u bekend met de VSO abonnementen van OSR? Tegen een aantrekkelijke prijs biedt OSR diverse VSO abonnementen aan. Hiermee bespaart u enkele honderden euro’s op uw VSO cursussen. Meer informatie op: www.osr.nl/vsovoordeel

 

Kies uw gebruikersnaam en wachtwoord voor een nieuw MijnOSR account.
Met een MijnOSR account kunt u sneller inschrijven. Daarnaast kunt u ook eenvoudig uw persoonlijke gegevens wijzigen.

Welkom op de mobiele OSR website!
Bezoekt u liever de vertrouwde desktopversie? Klik dan op de desktopoptie onderaan de pagina.


Sluiten