STAP-budget

Terug naar overzicht

Er is per persoon per jaar een maximaal budget beschikbaar van € 1.000,00 euro. Dit is inclusief BTW. Het is niet mogelijk om dit over twee losse cursussen te verdelen of later in het jaar nog een keer een aanvullende subsidie aan te vragen.

Dan ontvang je, nadat de STAP-aanvraag is goedgekeurd, de restant-factuur van OSR.

Bij inschrijving van een cursus/opleiding geef je in het veld ‘Opmerkingen en extra informatie’ aan dat je STAP-budget aan gaat vragen. Daarnaast plaats je in hetzelfde veld de volgende gegevens: naam, privéadres, inclusief postcode en woonplaats en geboortedatum. Deze gegevens hebben we nodig om een STAP-aanmeldingsbewijs te maken.

Alleen jij als cursist wordt geïnformeerd over het feit dat het STAP-budget wel of niet wordt toegekend. Voor de administratieve afhandeling is het belangrijk dat je OSR hiervan op de hoogte stelt.

Als je alsnog geen STAP-budget krijgt, mag je eenmalig de cursus op een andere datum volgen, zodat je bij de volgende aanvraagtermijn het nog een keer kan proberen. Anders gelden de normale annuleringsvoorwaarden, zoals opgenomen in de algemene voorwaarden van OSR.  

Hierin is aangegeven dat je je deelname tot vier weken voor aanvang van de cursus kan annuleren. Hiervoor betaal je €75,- excl. btw administratiekosten.