Corona

Terug naar overzicht
Deze veelgestelde vragen zijn aanvullend op onze algemene voorwaarden.

Vanaf 1 maart bieden wij zoveel mogelijk lesdagen weer fysiek aan om een optimale cursusbeleving te creëren.

We beseffen dat we daarbij een groter risico nemen dat docenten of cursisten vanwege ziekte en/of quarantaine niet kunnen participeren. Daarvoor zal steeds naar een passende oplossing gezocht worden.

Alleen als je niet in de gelegenheid bent om deel te nemen aan een cursusdag omdat je in quarantaine zit, kun je de cursusdag op een later moment inhalen. Neem contact op met de opleidingscoördinator of stuur een mail naar [email protected] om je deelname uit te stellen.

Alleen als je niet in de gelegenheid bent om deel te nemen aan een cursusdag omdat je in quarantaine zit, kun je de cursusdag zonder extra kosten op een later moment inhalen. Neem contact op met de opleidingscoördinator of stuur een mail naar [email protected] om je deelname uit te stellen.

Het kan natuurlijk gebeuren dat een docent niet in staat is om naar de locatie te komen. Als de docent in quarantaine of isolatie moet, maar niet ziek is, zal de lesdag alsnog online plaatsvinden. Alle deelnemers worden hierover geïnformeerd en krijgen op dat moment alle informatie die nodig is om de cursusdag online te volgen.

Het kan ook zijn dat de docent ziek is en de cursusdag niet kan verzorgen. OSR zal een vervanger voor de docent zoeken of de cursusdag te verplaatsen naar een ander moment. Deelnemers worden hierover individueel geïnformeerd.

Als een deel van de cursisten niet kan deelnemen aan de klassikale cursusdag, is er een kleinere groep die de cursus volgt. Wanneer er drie of minder deelnemers overblijven voor de bijeenkomst op locatie, zal met hen contact worden opgenomen voor een passende oplossing.

In de afgelopen twee jaar is gebleken dat de cursusbeleving niet optimaal is bij een hybride vorm waarbij een deel van de cursisten op locatie zit en een ander deel de opleiding online volgt. Deze vorm biedt OSR daarom niet aan.

Wij houden de informatie vanuit de overheid nauwlettend in de gaten. Mochten de RIVM richtlijnen in de toekomst onverhoopt weer strikter worden, dan zal OSR haar beleid daarop aanpassen.