Claudia Huibers

Administratief medewerker
Terug naar overzicht
Claudia Huibers

Biografie

Na mijn afstuderen (HEAO-CE met als specialisatie Europese Marketing, Management en Communicatie) ben ik me gaan oriënteren op de arbeidsmarkt in een buitendienstfunctie als intercedente, en daarna in een binnendienstfunctie bij een internationale organisatie die mallen voor chocoladevormen produceerde (paaseitjes, bonbons etc).

Vervolgens ben ik op zoek gegaan naar een combinatie van zowel een buitendienst- als binnendienstfunctie en ben ik terecht gekomen in een meer sociale omgeving; namelijk bij een woningcorporatie. In de functie van woonadviseur was ik verantwoordelijk voor zowel de verhuur van woningen als het oplossen van de sociale problematiek in mijn werkgebied binnen de stad.

Tot het moment dat ik een loopbaantraject ben gaan volgen om er achter te komen waar nu echt mijn hart ligt.

Dat bleek te zijn bij de administratieve ondersteuning van anderen, in de breedste zin van het woord. Ik vind het heerlijk om de spin in het web te zijn, structuur en overzicht aan te brengen in hectische situaties en contact te hebben met verschillende doelgroepen. Zodoende kwam ik terecht op het secretariaat van de Academie voor Toerisme bij BUAS (voorheen NHTV), waar ik na twee jaar coördinator werd van de ondersteunende afdelingen.

Na 9 jaar ging mijn droom om ondernemer te worden steeds meer de overhand krijgen en ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Puntgaaf Officesupport & Procesoptimalisatie.

Ik bied op ZZP-basis mijn diensten aan in de administratieve ondersteuning, organisatorische werkzaamheden en procesoptimalisatie. Mijn energie haal ik uit de afwisseling en het me zo snel mogelijk eigen maken van verschillende werkzaamheden in wisselende omgevingen.

In mijn vrije tijd kampeer ik graag in Zeeland, waar ik veel lange strandwandelingen maak. Verder ga ik graag op vakantie naar zonnige bestemmingen of op wintersport. Ook hou ik erg van uit eten gaan en het organiseren van etentjes thuis (waarbij ik het koken met alle plezier aan mijn man over laat).