Annemie Schuitemaker

Professional met persoonlijke aandacht
Terug naar overzicht
Annemie  Schuitemaker

mevr. A. Schuitemaker

Functie

Directeur, focusoloog en inspirator werkprivé balans, bij Career and Live

Specialisatie

Werkdruk, werkstress, werk-prive management

Biografie

Annemie is directeur van Career & Live en Career & Kids. Daarvoor werkte ze o.a. als management consultant bij Mercuri Urval, als manager bij Vedior Uitzendbureau en als senior consultant bij PCI Consultants.

Ze volgde tal van opleidingen en trainingen op het vakgebied van HRM en stress- en verander management, o.a. diverse Post Academische Opleidingen waaronder VeranderManagement en talent & organisatie. Ook heeft ze een wetenschappelijk onderzoek gedaan, wat lijnmanagers beinvloedt om work life balance programma’s te supporten bij Nederlandse organisaties. In 2015 was ze een van de vijf deelnemers van het kennisoverdrachtprogramma TNO technologie cluster werkdruk m.b.t de methodiek Werkdruk Wegwijzer.In 2017 en 2018 volgde ze de Acceptance and Commitment (ACT)opleiding bij SeeTrue to ACT therapeut/coach.

Ze is focusoloog, (team)coach, trainer en specialist op het gebied van werkdruk, werkstress en werk privé management en heeft speciale interesse en expertise op het gebeid van Digital Detox Management, Technostress en Multitasken. Daarnaast geeft ze veel lezingen en inspiratiesessies voor teams en groepen. Ze is Noloc lid en Register Loopbaan Professional (RL) op het hoogste niveau, CMI-C.
Haar talenten zijn: leergierig, actie-gericht, visionair, doelgericht en innovatief! Ze is erg geinteresseerd in verandering bij mens en organisaties, stress, burnout, geluk & happiness, resilience, worklife, werkdruk, werk privé balans, digital detox en multitasken!