Symposium MZL - 15 jaar*

Startdatum12 mei 2022
LocatieLocatie nog niet bekend
NiveauBasisniveau
Aantal lesdagen1
Uiterste inschrijfdatum 14 april 2022
PO punten2 NIVRE-punten
Nieuw
Symposium MZL - 15 jaar* Wij organiseren al 15 jaar de leergang middelzwaar letsel!
0.01,- (excl. BTW)

Startdatum:


Direct inschrijven

NIVRE

Laat je raken, inspireren en maak het verschil

Al 15 jaar organiseert OSR de Leergang Personenschade middelzwaar letsel (OSR- MZL), een mijlpaal!
In deze 15 jaar hebben wij al honderden deelnemers gesterkt in hun professionaliteit, persoonlijke ontwikkeling en vakbekwaamheid. Daar zijn we trots op. Dit willen we natuurlijk met iedereen die zo nauw betrokken is bij MZL vieren.

Daarom nodigen wij alle MZL-ers, docenten, trainers, mentoren, adviesraadleden, alle mensen die zo nauw bij MZL berokken zijn uit voor deze middag vol inspiratie, hereniging en ontmoetingen.

Met als keynote spreker Willem Hooft, hij neemt je mee in zijn leven, hij zal je raken en inspireren. Daarnaast komt ook een spreker van Slachtofferhulp Nederland.

Bekijk het programma en schrijf je direct in.

Kom je met je hele MZL-groep? Dan maak je kans op een leuke verrassing!

World café

World Café is een interactieve werkvorm om een levendige dialoog op te zetten rondom vragen die er echt toe doen. Na een aantal rondes worden de mind-maps op de muur gehangen of aan elkaar gepresenteerd, zodat de deelnemers kennis kunnen nemen van de resultaten van alle tafeltjes.

Op de volgende thema’s

 • Communicatie
 • Dienstverlening
 • Langlopende dossiers
 • Sneller en beter proces
 • Oud naar nieuw ook toekomst in
 • Foto’s maken

Sprekers

Willem Hooft
Na een ernstig motorongeluk, in 2016, kreeg Willem in het ziekenhuis te horen dat hij nooit meer zou kunnen lopen. Hij leefde nog en was vastbesloten volledig voor deze tweede kans te gaan. Laat je door Willem meenemen in een persoonlijk verhaal vol inspiratie over de grote veranderingen in zijn leven. Hoe hij zijn droom wist te realiseren en met de oprichting van de Willem Hooft Foundation anderen helpt. Willem motiveert aan de hand van thema’s als ‘de kracht van hulp vragen’, ‘tegenslag ombuigen naar succes’ en ‘denken in kansen en mogelijkheden.

Ga na afloop van de lezing in gesprek met Willem. Hij neemt graag de tijd voor interactie en het achteraf beantwoorden van vragen.

Willem Hooft

Willem Hooft

Rosa Jansen

Rosa Jansen werd, na een start van haar carrière bij de NOS, benoemd tot rechterlijk ambtenaar in opleiding (raio). Zij was aansluitend werkzaam als rechter in de rechtbanken Arnhem, ‘s-Gravenhage, Amsterdam en Utrecht. In de rechtbank Utrecht was zij van 2002 tot eind 2008 voorzitter van de strafsector, bestuurslid en waarnemend president. Van 2008 tot juni 2017 was zij voorzitter van het College van Bestuur van SSR, alsmede rechter in de Rechtbank Midden-Nederland. Vanaf september 2017 is zij voorzitter van de Raad van Bestuur van Slachtofferhulp Nederland en de Stichting Perspectief Hertstelbemiddeling.

Het slachtoffer centraal in de letselschadepraktijk
Iemand die slachtoffer is geworden en letsel heeft opgelopen wil vaak maar één ding. Zo snel mogelijk het leven weer oppakken. Maar door het ingewikkelde letselschadetraject en de vele partijen die betrokken zijn is dit vaak niet mogelijk. Het ontbreekt bij slachtoffers aan eigen regie terwijl het gaat over zijn leven en toekomst. Daarom is het belangrijk om het slachtoffer meer centraal te stellen. Het slachtoffer kan dan zelf meedenken over hoe de schade het beste afgehandeld kan worden. Daarmee krijgt het slachtoffer zelf de regie weer in handen en dat draagt bij aan herstel.

Rosa Jansen

Marianne Audenaerde – van Putten

Marianne Audenaerde – van Putten

Gerrit Hulsbergen

Gerrit Hulsbergen

Ralph Keijzer

Ralph Keijzer

Sip Koole

Sip Koole

Herald Nobel

Herald Nobel

Pauline Verhoeven

Pauline Verhoeven

Petra Jungjohann

Pauline Verhoeven

Locatie

NBC CONGRESCENTRUM
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

Routebeschrijving:

Centraal gelegen en gratis parkeren voor de deur
Het NBC is strategisch gelegen nabij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland. Voor de deur van het NBC Congrescentrum bevinden zich 1.200 gratis parkeerplaatsen en 12 laadpunten voor elektrische auto’s. Plan je route via Google Maps. We hebben ons adres er alvast ingezet.

De parkeerplaats voor het NBC is een openbaar terrein. We adviseren je om geen waardevolle spullen in de auto achter te laten. Het NBC beschikt over een beperkt aantal lockers en een garderobe.

Bereikbaarheid met het OV
Ook met het OV is het NBC gemakkelijk te bereiken. Met tram 60 en 61 ben je binnen 15 minuten bij het NBC vanaf Utrecht Centraal. Wanneer je bij halte Zuilenstein uitstapt, sta je recht voor de deur van het NBC. Plan je route via 9292.

*De 0,01,- cent wordt uiteraard niet gefactureerd.

Datum Tijd
12 mei 2022 14:00 uur - 19:00 uur

 • 14.00 uur – Ontvangst
 • 14.30 uur – Welkom – Pauline Verhoeven
 • 14.45 uur – Waar komen wij vandaan en waar gaan wij naartoe – Gerrit Hulsbergen
 • 15.05 uur – Start 1e ronde World café
 • 15.30 uur – Pauze
 • 16.00 uur – Start 2e ronde World café
 • 16.25 uur – Wissel
 • 16.30 uur – Wrap-up World cafe door docenten van de opleiding MZL
 • 16.45 uur – Sneller-duidelijkheid- en- erkennning voor letselschadeslachtoffers | Rosa Jansen – Slachtofferhulp Nederland.
 • 17.05 uur – Lopen kan ik niet meer, maar vliegen ga ik leren | Kijk naar wat er wél kan en denk in kansen. Stop nooit met dromen, want als je echt iets wilt is er veel mogelijk | Willem Hooft.
 • 17.50 uur – Afsluiting
 • 18.00 uur – Feestelijke borrel

Opleidingen Incompany

Al onze cursussen zijn ook incompany beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie.

Hulp nodig?

Bel ons en wij helpen je graag.

Ellen Blonk
030 231 53 14
info@osr.nl
Deel deze pagina

Cursussen die je misschien ook interessant vindt

Training omgaan met cultuurverschillen

 
Nieuw
5 NJ (PO) | 5 NIVRE Onbekend

Basistraining Harvard onderhandelen voor juristen*

Meer resultaat bij onderhandelingen voor jezelf en je cliënt.
12 NJ (PO) Basisniveau

Actualiteitencursus slachtofferzaken: schadeposten**

Nieuw
Met veel aandacht voor de actualiteit en toegesneden op de juridische praktijk!; Je kunt deze cursus gebruiken om te voldoen
5 J (PO) Verdiepingsniveau

Training Adviesvaardigheden voor juristen**

Vergroot je impact door krachtige advisering, zowel intern als extern
12 NJ (PO) Verdiepingsniveau