Intervisie patroon

PO punten3 NJ (PO)
Nieuw
Intervisie patroon Volledig afgestemd op de vernieuwde Beroepsopleiding die per maart 2021 start


Startdatum:


Informeer mij

3

Tijdens deze online cursus ga je aan de slag met jouw vakbekwaamheid als patroon rondom onder andere coaching, begeleiding en gespreksvaardigheden. Dit doe je door eigen praktijkervaringen in te brengen en actief mee te denken bij ingebrachte cases van andere deelnemers. Verder doe je kennis op over de beroepsopleiding en het competentieprofiel van de patroon en de advocaat-stagiaire.

Voorafgaand aan de online cursus maak je een opdracht gericht op inhoudelijke kennis over de nieuwe beroepsopleiding en het competentieprofiel van de patroon. Tijdens de cursusdag volgt hierover korte terugkoppeling. Kortom, je leert op de meest complete manier: door te ervaren en te doen.

Cursusvorm
Dit is een online bijeenkomst van één dagdeel. Via Canvas, ons digitale leermanagementsysteem, is er de mogelijkheid tot interactie, vragen en het voorleggen van kwesties. Vooraf ontvang je twee voorbereidingsopdrachten. Een opdracht is gericht op het vergaren van kennis over de competenties van zowel patroon als de advocaat-stagiaire en de inhoud van de Beroepsopleiding. In de andere (korte) opdracht beschrijf je een dilemma dat je tegenkomt als patroon en dat je wilt inbrengen.

Docent
De docent is een ervaren trainer, gespreksleider intervisie en voormalig advocaat. Lees hier meer over Marieke Westerhof.

Wat leer je?
Na deze cursus:
•Ken je het competentieprofiel advocaat-stagiairs en heb je inzicht in de vernieuwde beroepsopleiding;
•Heb je meer inzicht gekregen in jouw begeleidingsstijl als patroon en in die van anderen;
•Heb je handvatten gekregen om effectiever te kunnen handelen in je rol als patroon.

Na afronding ontvang je
- 3 PO-punten;
- een certificaat.

Overige informatie
Om deel te nemen aan deze online cursus moet je beschikken over een tablet, laptop of desktop. Het is tijdens deze cursus van belang dat je beeld en geluid met elkaar deelt hiervoor heb je een microfoon en webcam nodig. Wij werken met Canvas. Dit is een online leermanagement systeem dat door OSR al enkele jaren wordt toegepast als online leerplatform. Hier kun je meer lezen over onze online cursussen en Canvas.
Na inschrijving ontvang je van ons een uitnodiging met daarin een link naar de online cursus. Voorafgaand aan de cursus krijg je van ons instructies over het inloggen en testen van de verbinding

Opleidingen Incompany

Al onze cursussen zijn ook incompany beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie.

Hulp nodig?

Bel ons en wij helpen je graag.

Ellen Blonk
030 231 53 14
info@osr.nl
Deel deze pagina