Actualiteiten eindejaarscongres

Startdata12 december 2022
Aantal lesdagen1
PO punten2 en/of 3 PO-punten
Nieuw
Actualiteiten eindejaarscongres Hoeveel punten moet jij nog halen?
Vanaf 250,- (excl. BTW)

Startdatum:


Informeer mij

Hoeveel punten moet jij nog halen?

Je kent die stress aan het eind van het jaar. Naast alles wat je dit jaar nog moet afhandelen, moet je ook aan een opleidingsverplichting voldoen en bovendien is het krijgen van een uitleg over de meest recente jurisprudentie ook nog wel mooi meegenomen.

Speciaal voor dit moment organiseren wij aan het eind van het jaar een eindejaarscongres, waarmee je nog op tijd kunt voldoen aan de opleidingsverplichting. Tijdens dit congres bieden we een flexibele manier om actualiteitencursussen te volgen.

Actualiteitencursussen op vijf rechtsgebieden
We splitsen de actualiteitencursussen, binnen vijf verschillende rechtsgebieden, op in twee delen, een ochtend- (3 PO-punten) en een middagdeel (2 PO-punten). Je kunt zelf kiezen voor welk deel of welke delen je je inschrijft. Wil je een volledige dag van 5 PO-punten volgen, dan schrijf je je in voor zowel de ochtend als de middag. Heb je minder punten nodig, dan kies je voor een dagdeel. Je kunt er dus ook voor kiezen om ’s ochtends een actualiteitencursus te volgen op een ander rechtsgebied dan in de middag.

Cursus Wwft
Om het programma af te maken, bieden we aan het eind van de middag nog twee uur de cursus Wwft, zodat je ook dit onderdeel nog voor het eind van het jaar hebt afgerond.

Let op: je kunt je dus maar inschrijven voor maximaal 1 ochtendcursus en maximaal 1 middagcursus. De Wwft sluit aan op de middagcursus.

Actualiteitencursussen eindejaarscongres:

Wat is de doelgroep?

Juristen en advocaten die te maken hebben met het sociaal zekerheidsrecht, huurrecht, arbeidsrecht, vreemdelingenrecht of bestuursrecht en juristen en advocaten die op de hoogte moeten zijn van de Wwft richtlijnen.

Wat is de cursusvorm?

De actualiteitencursussen bestaan uit een bijeenkomst van 3 (ochtend) of 2 (middag) uur. Afsluitend bestaat de Wwft cursus uit een bijeenkomst van 2 uur. Je kunt zelf bepalen hoe je deze dag indeelt door je in te schrijven op de desbetreffende cursus.

Wie zijn de docenten?

Kijk op de cursuspagina van de desbetreffende cursus voor meer informatie over de docenten.

Wat leer je tijdens het actualiteiten eindejaarscongres?

Kijk op de cursuspagina van de desbetreffende cursus voor meer informatie over de leerdoelen.

Wat ontvang je na afronding van het actualiteiten eindejaarscongres?

Afhankelijk van de actualiteitencursussen die je volgt, ontvang je een, twee of drie keer een bewijs van deelname voor de desbetreffende rechtsgebieden.

Ben je sociaal advocaat?

Dit actualiteiten eindejaarscongres bieden we aan in samenwerking met de Praktizijnssociëteit. Ben je lid en besteed je minimaal 60% tot 70% van je tijd aan toevoegingen, dan kun je een beroep doen op het fonds sociale advocatuur. Dat betekent dat je slechts 50% van de genoemde prijzen betaalt. Het fonds subsidieert 40% van het cursusgeld en OSR doet daar nog eens 10% korting bovenop.

Meld je vandaag nog aan, want zowel het aantal plaatsen als de subsidie is beperkt!

Opleidingen Incompany

Al onze cursussen zijn ook incompany beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie.

Hulp nodig?

Bel ons en wij helpen je graag.

Ellen Blonk
030 231 53 14
[email protected]
Deel deze pagina

Cursussen die je misschien ook interessant vindt

Online basis patroonscursus voor de Law Firm School

 
6 NJ (PO) Onbekend

Docentenbijeenkomst 2022*

 
Samen met docenten vieren wij onze 41e verjaardag.
Basisniveau

Training Efficiënter werken

 
Nieuw
Krijg regie over je werk (terug)
10 NJ (PO) Onbekend

Online opfris patroonscursus voor de Law Firm School

 
3 NJ (PO) Onbekend