Vacature: Marketing stage

Terug naar overzicht
4 april 2023

Marketing stage bij OSR juridische opleidingen

Ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in een kleine organisatie met veel mogelijkheden, gelegen in Utrecht? OSR juridische opleidingen is per september 2023 op zoek naar een stagiaire! Je gaat samen met de marketeer aan de slag met alle on- en offline marketing en het doorvoeren van verbeteringen. 

OSR juridische opleidingen is de partner in leren en ontwikkelen voor iedere juridisch professional. Wij bieden bij- en nascholing in de vorm van inspirerende opleidingen en trainingen op juridisch gebied. Deze opleidingen worden gegeven door onze docenten, waar we erg trots op zijn.

Jouw profiel

 • Een mbo- of hbo-studie, bij voorkeur in de richting van marketing/communicatie
 • Communicatief vaardig (zowel mondeling als op papier)
 • Je vindt het leuk om contact te leggen en teksten op te stellen
 • Je hebt kennis van (online) marketing
 • Je hebt creatieve ideeën en bent commercieel ingesteld

Werkzaamheden

We zijn een kleine organisatie en daardoor kun je meewerken aan heel veel verschillende werkzaamheden. We kijken dan ook graag samen naar jouw leerbehoefte tijdens de stageperiode.   

De werkzaamheden kunnen onder andere bestaan uit: 

 • Het up-to-date houden van de website in het CMS-systeem en meewerken aan verbeteringen op onze website 
 • (Tekst)video’s maken met onze daarvoor beschikbare software 
 • Teksten schrijven voor de website, nieuwsitems, nieuwsbrieven en social media 
 • Commerciële en branding mailings opstellen en versturen
 • Het bedenken en uitwerken van creatieve marketing uitingen (advertenties, evenementen, brochures, leaflets, etc.)
 • Rapporteren van e-commerce cijfers en websitestatistieken aan de hand van Google Analytics

Er is eventueel ruimte voor het schrijven van een stage-/afstudeeropdracht.

Stagiaire over OSR:

‘’Een leuke en interessante stage met veel vrijheid en goede begeleiding! De marketingafdeling van OSR is klein, waardoor je met verschillende facetten binnen de marketing te maken krijgt. De ene dag ben je bezig met social posts en e-commerce cijfers en de andere dag werk je met Photoshop en InDesign. Als je iets interessantvindt, krijg je de mogelijkheid om je hier meer op te focussen. De ideale stage als je je breed binnen de marketing wilt oriënteren/ontwikkelen!’’ 

Over OSR juridische opleidingen

Bij OSR werk je samen met ongeveer vijftien collega’s aan hetzelfde doel: ervoor zorgen dat onze deelnemers de opleiding of training krijgen die ze nodig hebben. Het gaat hierbij zowel om kennis als vaardigheden. Hiermee willen wij ons steentje bijdragen aan de optimale rechtsstaat. 

Wij zijn een kleine organisatie, dus de lijnen zijn kort. Je werkt samen met de senior marketeer. Ook met onze collega’s, docenten en cursisten zitten we regelmatig aan tafel, zodat we precies weten wat er in de markt speelt en wat de specifieke wensen zijn.  

Ben jij de topper die we zoeken?

Neem dan contact met ons op! Voor vragen kun je contact opnemen met Lieke van Spaendonck (senior marketeer) via 06 39 14 93 08. Je motivatie en CV ontvangen wij graag via [email protected].Vacature downloaden

Download de vacature
'Vacature: Marketing stage