Vacature: opleidingsmanager

Terug naar overzicht
6 december 2021 'Vacature: opleidingsmanager

Vreemdelingenrecht, vluchtelingenrecht, bestuursrecht en psychiatrisch patiëntenrecht

Opleidingsmanager

Heb jij een juridische achtergrond en commercieel gevoel? Zie je misschien meer in ontwikkelen dan in procederen? Dan is een functie als opleidingsmanager bij OSR juridische opleidingen waarschijnlijk ideaal voor jou.

Profiel opleidingsmanager

De opleidingsmanager is de ondernemer binnen OSR en commercieel verantwoordelijk voor een aantal rechtsgebieden. Dat doe je in de eerste plaats door opleidingen te ontwikkelen die aansluiten bij wensen van (potentiële) klanten en veranderingen in de markt. Om dat goed te kunnen doen, houd je veranderingen in rechtsgebieden bij. Uiteraard heb je ook regelmatig contact met je netwerk van docenten en andere experts, zowel om je te voeden met nieuwe ideeën als voor de inhoudelijke uitvoering van het opleidingsaanbod. Daarnaast werk je nauw samen met de opleidingscoördinatoren voor het organiseren van de cursussen en de marketeer zodat de opleidingen optimaal in de markt worden gezet.

Vacature

Op dit moment hebben wij een vacature voor een opleidingsmanager met de rechtsgebieden vreemdelingenrecht, vluchtelingenrecht, bestuursrecht, psychiatrisch patiëntenrecht en beroepsvaardigheden waaronder ook de leiderschapsprogramma’s.

Je hoeft niet van al deze rechtsgebieden verstand te hebben, maar we vragen wel een gelijkwaardig gesprekspartner voor onze docenten en anderen in het netwerk. Daarom is naast een juridische achtergrond, affiniteit met bovenstaande rechtsgebieden wel belangrijk.

Kennis, competenties en ervaring

  • Door opleiding en/of ervaring spreek je de taal van de juridische professionals in bovengenoemde rechtsgebied(en);
  • Je hebt HBO+ of academisch werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over kennis van de juridische wereld en/of opleidingsinstituten en daarbinnen voorkomende ontwikkelingen. Ervaring en interesse in productontwikkeling zijn een pré;
  • Ten slotte maak je deel uit van een bruikbaar, relevant en actueel netwerk in jouw rechtsgebied(-en).

Over OSR juridische opleidingen

Bij OSR werk je in een klein team met 9 vaste fulltime collega’s, een aantal flexibele ondersteuners en een brede schil van zo’n 500 docenten daaromheen aan hetzelfde doel: ervoor zorgen dat juridisch professionals de opleiding krijgen die hen een nóg betere jurist maakt. 

We werken deels vanuit huis en zitten indien COVID dat toelaat, ook een aantal dagen per week op kantoor in het centrum van Utrecht. Hier gaat het vooral om ontmoeten en elkaar inspireren. De omgeving is daarnaar en uiteraard faciliteren we je met een laptop en iPhone.

Ons aanbod bestaat uit meerdaagse opleidingen en permanente educatie voor juristen. Dat zijn advocaten, overheidsjuristen, schadebehandelaars bij verzekeraars en andere professionals in een juridische context. Deze opleidingen verzorgen we klassikaal én online en bestaan uit het overbrengen van theoretische kennis, behandelen van casuïstiek en het trainen van vaardigheden. Wij geloven in een optimale rechtstaat op basis van vrijheid, gelijkheid en rechtszekerheid en leveren daar graag onze bescheiden bijdrage aan in de vorm van opleidingen.

Ben jij onze nieuwe opleidingsmanager?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of wil je direct solliciteren? Neem dan contact op met een van de opleidingsmanagers: Pauline Verhoeven (06 – 2707 5036; bereikbaar tot 17 december) of Paul Tillemans (06 – 2707 5048; bereikbaar tot 23 december en vanaf 3 januari) voor meer informatie over de functie. Je sollicitatie kun je tot 10 januari richten aan onze directeur Petra Jungjohann.

Vacature downloaden

Download vacature