Vacature: opleidingscoördinator

Terug naar overzicht
6 december 2021 'Vacature: opleidingscoördinator

Ben jij een organisatietalent én administratief sterk? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe:

Opleidingscoördinator

Jouw primaire verantwoordelijkheid is het organiseren van opleidingen. Daarvoor heb je veel contact met onze docenten. Met hen stem je het programma af, zorg je ervoor dat het studiemateriaal wordt afgestemd op de cursusinhoud en op tijd bij de cursisten is. Daarnaast regel je alle praktische zaken zoals het uitnodigen en informeren van cursisten, inrichting van de digitale leeromgeving, etc. 

Dat doe je uiteraard niet alleen, je werkt samen met twee andere opleidingscoördinatoren en de opleidingsmanagers om het cursusaanbod optimaal neer te zetten en is er administratieve ondersteuning met wie je veel contact zult hebben. 

Over OSR juridische opleidingen

Bij OSR werk je in een klein team met 9 vaste fulltime collega’s, een aantal flexibele ondersteuners en een brede schil van zo’n 500 docenten daaromheen aan hetzelfde doel: ervoor zorgen dat juridisch professionals de opleiding krijgen die hen een nóg betere jurist maakt. 

We werken deels vanuit huis en zitten indien COVID dat toelaat, ook een aantal dagen per week op kantoor in het centrum van Utrecht. Hier gaat het vooral om ontmoeten en elkaar inspireren. De omgeving is daarnaar en uiteraard faciliteren we je met een laptop en iPhone.

Ons aanbod bestaat uit meerdaagse opleidingen en permanente educatie voor juristen. Dat zijn advocaten, overheidsjuristen, schadebehandelaars bij verzekeraars en andere professionals in een juridische context. Deze opleidingen verzorgen we klassikaal én online en bestaan uit het overbrengen van theoretische kennis, behandelen van casuïstiek en het trainen van vaardigheden. Wij geloven in een optimale rechtstaat op basis van vrijheid, gelijkheid en rechtszekerheid en leveren daar graag onze bescheiden bijdrage aan in de vorm van opleidingen.

Jouw profiel

Je hebt een omgang en werkwijze die past bij onze kernwaarden, rechtvaardigheid vind je belangrijk. Je bent open in je communicatie en hebt oog voor de wensen van cursisten en de behoeften van de docenten. De kwaliteit van opleidingen en de communicatie hierover vind je belangrijk. 

Kennis, competenties en ervaring

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent communicatief en organisatorisch sterk;
  • Je voelt je verantwoordelijk als drijvende kracht achter de totale cursusbeleving;
  • Affiniteit met de juridische wereld en/of opleidingen kan je helpen in je dagelijkse werk maar is geen voorwaarde.

Ben jij de opleidingscoördinator die wij zoeken?

Voor inhoudelijke vragen of een uitgebreid functieprofiel kun je contact opnemen met een van de opleidingscoördinatoren: Anoek Laarman  (06 – 39 14 93 15) of Danique Jongejan (06 – 39 14 93 21; bereikbaar tot 24 december). Je motivatie en CV ontvangen wij graag uiterlijk 17 januari via e-mail: petra.jungjohann@osr.nl

Vacature downloaden

Download de vacature