Teamdagen OSR

Terug naar overzicht
3 juni 2024

De afgelopen maanden hebben wij bij OSR veel nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Ons team is flink uitgebreid. Wij vonden het belangrijk om als team hecht te blijven, elkaar goed te leren kennen en een te worden. Iets wat past bij de kernwaarden van OSR: Samen Recht.Vaardig. Daarom hebben wij in april en mei twee teammiddagen gehad, waarin we elkaar beter hebben leren kennen.

Wie zijn wij?

Onze eerste teammiddag in april, vond plaats bij Ruimte Utrecht. Onder leiding van Simonet Koekkoek zijn wij op zoek gegaan naar overeenkomsten die we samen hebben. En het grootste gedeelte van de middag hebben we elkaar gesproken over belangrijke momenten in ons leven. Wat voor soort leider was je? Wie was jouw held? Een hele bijzondere middag, waarin het hele team open was en er veel vertrouwen is gecreëerd.

Speeddates

De tweede teammiddag in mei bestond uit elkaar nog beter leren kennen en bespreken wat de wensen zijn in de samenwerking. Door middel van speeddates, korte interviews, leerden we van elkaar waar we trots op zijn, wat onze valkuil is en wat anderen van jou kunnen leren. Op basis van deze gesprekjes hebben we elkaar complimenten mogen geven. Afsluitend aan deze dag zijn we met z’n allen nog een hapje gaan eten bij een typisch Utrechtse locatie: Restaurant Mej. Janssen.

Teamfoto OSR juridische opleidingen

OSR: Samen Recht.Vaardig

Lees meer
'Teamdagen OSR